Nubia gejming telefon sa 10 GB RAM-a

Kineski proizvođač Nubia svojim novim modelom telefona, Red Magic Mars, cilja zagrižene mobilne igrače. Njihov novi proizvod poseduje moćan Snapdragon 845 čipset, kao i 10 GB RAM-a.

PCPress.rs Image

Pored toga, telefon donosi i još neke funkcije namenjene specijalno igračima. Među njima je unapređeni sistem hlađenja koji telefon čuva od pregrevanja, sistem za vibracije i RGB traka koja reaguje na situacije u igrama i daje dodatni vizuelni doživljaj. Na bočnim ivicama telefona postavljeni su kapacitivni tasteri za kontrolu u igra, a na telefon može da se prikači i eksterni džojped, kako bi se ostvarila još preciznija kontrola. Nubia Red Magic Mars poseduje ekran od 6 inča, rezolucije 2160 x 1080 piksela, stereo zvučnike, kao i bateriju od 3.800 mAh. Osim što funkcioniše kao portabilna gejming konzola, Red Magic Mars poseduje kamere od 16 MP (zadnja) i 8 MP (prednja).

PCPress.rs Image

Telefon će se u prodaji pojaviti 7. decembra (u Kini), a u ponudi će biti tri modela – sa 6 GB RAM-a i 64 GB prostora za podatke (po ceni od 390 USD), 8 GB RAM-a i 128 GB za podatke (460 USD) i 10 GB RAM-a i 256 GB za podatke (575 USD). Nedugo nakon toga očekuje se početak prodaje i na drugim tržištima.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: