O3ONE: Dobrotvorna aukcija dečjih fotografija

image001 National Geographic Junior i Sekretarijat za dečju zaštitu vas pozivaju da postanete vlasnik najboljih dečjih radova u Srbiji!

Časopis za decu National Geographic Junior i Sekretarijat za dečju zaštitu Grada Beograda Vas pozivaju da u četvrtak, 3. decembra, u 18 sati, u galeriji O3ONE učestvujete u dobrotvornoj aukciji najboljih dečjih fotografija.

Sva prikupljena sredstva biće donirana vrtiću “Diznilend”, na Voždovcu, za kupovinu kompletne dvorišne opreme.

Uredništvo National Geographic Juniora, licenciranog časopisa koji u Srbiji objavljuje izdavačka kuća Klett, ove sezone je raspisalo 3. JUNIOROV KONKURS ZA NAJ FOTOGRAFIJU za ljubitelje fotografije, a mladi istraživaci fotografisali su na teme svet životinja, pejzaž, ljudi i humor.

image002 Ove godine partner u ovoj akciji je beogradski Sekretarijat za dečju zaštitu, koji je pomogao da se novac donira na pravo mesto, onima kojima je najpotrebniji i koji svakodnevno brine o 55.000 mališana u gradskim vrtićima.

Počastvovani smo što ćemo uz pomoc mladih fotografa, koji kroz svoje fotografije na najbolji način komuniciraju sa okolinom, omogućiti mališanima vrtića “Diznilend” da se bezbedno igraju.

U tu svrhu će u četvrtak, 3. decembra 2009, u 18 sati, u O3ONE-u, biti održana i humanitarna aukcija, čiji će domaćin biti voditelj Dragan Ilić. Na aukciji ce biti izložena 21  fotografija.

O3one

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,