Obradujte svoje male genijalce

POCO je proizvođač pametnih telefona koji godinama unazad niže uspehe i za kratko vreme je postao ozbiljan globalni brend. Ono što je karakteristično za POCO uređaje jeste orijentisanost na mlade korisnike i na njihove potrebe.

PCPress.rs Image

Iz tog razloga POCO telefoni poseduju najinovativnija rešenja i visoke performanse, ali i pristupačne cene. Ovi uređaji podržavaju sve ono što je potrebno mladim korisnicima poput snimanja video snimaka, igranja igara i surfovanja Internetom bez ikakvih problema i objedinjuju sve u jedan uređaj. Ukoliko ste rešili da svojim mališanima ulepšate svakodnevicu, predstavljamo vam jedinstvenu Pokloni mi POCO akciju. U ponudi su dva impresivna uređaja – POCO X3 Pro i POCO F3 po posebnim pogodnostima.

PCPress.rs Image

Uređaj koji učetvorostručuje zabavu po najpovoljnijoj ceni

Potreban vam je uređaj koji sadrži najnaprednije funkcije po pristupačnoj ceni? Vreme je da se upoznate sa novim POCO X3 Pro modelom, koji sadrži vodeći 4G procesor koji omogućuje sate i sate kvalitetnog igranja video igara ali i veliku brzinu skladištenja memorije, te se igre i aplikacije momentalno učitavaju. LiquidCool tehnologija hlađenja omogućuje mu da bude hladan i u „žaru igre“ i da uređaj normalno funkcioniše čak i kada su u toku i zahtevne igre.

Pročitajte i:  Posebna Motorola akcija: edge 50 pro jeftiniji je za 10.000 rsd

PCPress.rs Image

A kako bi telefon bio u stanju da isprati svaki vaš korak, sadrži četiri kamere, sa glavnom kamerom od čak 48 megapiksela. Cena ovog jedinstvenog uređaja tokom akcijskog perioda za model sa memorijom 6+128 GB iznosi 28.499,00 RSD što je ušteda od 5.500, dok za memoriju 8+256 GB iznosi 32.999,00 RSD i ušteda je čak 6.000 RSD.

Ponuda koja donosi sigurnost u vaš dom

Svi oni koji pored telefona žele da upoznaju i druge revolucionarne Xiaomi pametne uređaje, sada imaju jedinstvenu priliku za to. Uz svaki kupljeni POCO F3 uređaj, na poklon se dobija Xiaomi Home Security kamera, čija cena iznosi 4.990 RSD. POCO F3 je uređaj sa najmoćnijim procesorom POCO uređaja do sada i predstavlja globalni debi gejming procesora Qualcomm Snapdragon 870. On omogućuje da gledate video, uživate u igrama ili surfujete bez ikakvih prekida. Takođe poseduje LiquidCool tehnologiju, kao i veliku 4520mAh baterija, uz koju baterija neće popustiti čak i ukoliko koristite telefon ceo dan bez prekida. Pored fukncija za gejming, model F3 omogućuje da probudite umetnika u sebi uz trostruku Al kameru i sa programom Al assistant koji je aktivan prilikom svakog snimanja video snimka. Cena ovog uređaja je 45.999 RSD, odnosno 52.999 za 8+256 GB.

Pročitajte i:  Objektiv Xiaomi 14 Ultra telefona oduševljava i na bilbordima

PCPress.rs Image

Uz njega se dobija nadzorna kamera Xiaomi Home Security koja će vam omogućiti da „posetite dom“ kad god želite i ćaskate sa svojim voljenima bez obzira gde se nalazite. Takođe, podržava video pristup za celu porodicu i istovremeno daljinsko gledanje na do tri različita uređaja. Uz njega uvek možete ispratiti situacije u svom domu, ali i imati garanciju bezbednosti vas i vaše porodice.

PCPress.rs Image

U slučaju da ste još uvek u potrazi sa savršenim poklonom, Pokloni mi POCO akcija donosi do sada neviđene pogodnosti i omogućuje svakom da pronađe baš ono što mu odgovara. Ukoliko ste u dilemi koji uređaj da nabavite svojim najmlađima, POCO telefon vam garantovano donosi najkvalitetniji uređaj po najpovoljnijoj ceni. Sve detalje o ponudi i o uređajima možete pronaći na sajtu, a akcija važi isključivo onlajn putem https://pocoshop.rs/ . Iskoristite ponudu još danas, POCO donosi zabavu vaš dom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,