Obuka po meri korisnika

Arrow ECS je distributer specijalizovan za isporuku i održavanje objedinjenih infrastrukturnih IT rešenja za korisnike u Evropi, Africi i na Bliskom istoku. Upoznajmo njihovo odeljenje koje se bavi edukacijom IT profesionalaca – Arrow ECS Education.

19_Obuka_targetU savremenom poslovnom okruženju česte promene uslovljavaju permanentnu nadogradnju veština zaposlenih kako bi se posao uspešno obavljao. Te promene su najdinamičnije u IT sektoru, koji je za većinu kompanija glavna karika poslovnog lanca. Zato je sve više specijalizovanih obrazovnih centara koji nude edukaciju i usavršavanje za određene IT veštine. U širokoj ponuda na tržištu, pojedini obrazovni centri se izdvajaju kvalitetom usluga, karakteristikama, tradicijom i drugim pogodnostima koje nude.

Pogled na obrazovanje

Kompanija Arrow ECS je distributer specijalizovan za isporuku i održavanje objedinjenih infrastrukturnih IT rešenja. Izdvajaju se njihova rešenja za skladištenje podataka, servere, softveri za velika preduzeća, kao i rešenja za mrežnu sigurnost, objedinjene komunikacije i virtuelizaciju. Kompanija posluje širom sveta, snabdevajući proizvodima, uslugama i softverskim rešenjima korisnike s teritorije Evrope, Bliskog istoka i Afrike. U našem regionu Arrow ECS ima strateško partnerstvo sa preko 100 kompanija u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pročitajte i:  Žene zaostaju u AI trci veština

Nakon dugogodišnje prakse i uspešnih rezultata, Arrow ECS je 1992. godine osnovao zasebno odeljenje koje se bavi edukacijom i obučavanjem IT profesionalaca – Arrow ECS Education. Edukacioni programi su proizašli iz bogatog iskustva i stečenih znanja iz oblasti distribucije infromatičke infrastrukture.

IT treninzi su veoma fleksibilni i neprestano se ažuriraju da bi bili u skladu s modernim poslovnim zahtevima. Osmišljeni su tako da polaznici ovladaju savremenim znanjima i veštinama koji će uneti novitete u poslovanje i značajno ga unaprediti. Posebno ih izdvaja činjenica da su potpuno primenjivi, pošto proističu iz praktičnih iskustava. Personal obučen na ovaj način osposobljen je da optimizuje radne operacije i na taj način poboljša konkurentnost čitave kompanije. IMG_0833

Konsultanti za obuku u Arrow ECS Education centru su sertifikovani treneri koji nikada ne prestaju da uče i da se usavršavaju. Na taj način njihova stručnost ne zastareva i u toku je sa aktuelnim zahtevima tržišta. U zavisnosti od potreba klijenata, obuke mogu biti namenjene različitim nivoima korisnika – od najosnovnijih znanja do vrlo specijalizovanih oblasti. U ponudi su standardizovani treninzi, a vrlo je uobičajeno njihovo prilagođavanje kako bi se napravio program koji najviše odgovara potrebama korisnika. Kursevi pokrivaju širok opseg tehnologija kao što su Check Point, Citrix, IBM, Trend Micro, Veeam, VMware i Wyse. Uspešno završeni kursevi rezultiraju dobijanjem akreditovanih sertifikata koji garantuju poslodavcu da je polaznik stekao odgovarajuća znanja i veštine.

Pročitajte i:  Microsoft i IBM objavili izvorni kod MS-DOS-a 4.00 pod „open source“ licencom

Obrazovanje u plavom

IMG_1266Kvalitet usluga centra Arrow ECS Education prepoznao je i IT gigant IBM, pa je ovaj centar postao globalni IBM‑ov trening provajder. O veličini ovog dostignuća govori činjenica da na čitavom svetu postoje samo tri specijalizovana provajdera za obuku za rad na IBM tehnologijama. Osim toga, Arrow ECS je takođe VMware‑ov autorizovani trening centar. Trening laboratorija, opremljena najnaprednijim tehnologijama neophodnim za obuku i edukaciju, nalazi se u okviru Arrow ECS trening centra. Laboratorija je dostupna i za održavanja raznih tipova demonstracija. Ukoliko klijent želi da se obuka obavi na nekom drugom mestu koje ispunjava tehničke uslove, konsultanti za obuku Arrow ECS Centra su na raspolaganju. Vrhunski kvalitet obuke je garantovan, bez obzira na to da li je ponuda standardizovana ili prilagođena i da li se obuka vrši u Arrow ECS trening centru ili u prostorijama klijenta.

Današnje turbulentno poslovno okruženje ne pruža garancije za siguran profit. Sigurno je da su u velikoj prednosti oni koji turbulencije vide kao šansu, a ne kao pretnju. Takođe, sigurno je da poznavanje IT tehnologija u takvim okolnostima donosi veliku korist. I na kraju, sigurno je da je za uspeh svake kompanije pametno ulaganje upravo u IT obuku svojih zaposlenih.

Pročitajte i:  Microsoft i IBM objavili izvorni kod MS-DOS-a 4.00 pod „open source“ licencom

www.arrowecs.rs

edu.arrow.com/rs

15% popusta za sve čitaoce PC Press-a koji se tokom jula i avgusta prijave na neki od treninga Arrow ECS Education centra.

Više informacija i prijave: Jelena Šalipurović e-mail: j.salipurovic@arrowecs.rs, 060/414-01-41 011/655-75-83

Nikola Jocić

(Objavljeno u časopisu PC#212)

Facebook komentari: