BIZIT plus

Octopath Traveler 2 stiže za Xbox početkom 2024. godine

Kada je Octopath Traveler 2 lansiran ranije ove godine, Microsoft-ove konzole su primetno nedostajale sa liste podržanih platformi. Sada, na ovogodišnjem Tokio Game Show-u, Square Enix je otkrio da igra stiže za Xbox One, Series X i Series S negde početkom 2024. godine. Sarah Bond iz Xbox-a predstavila je Square Enix VP Iu Miiake tokom događaja i takođe otkrila da je platforma više nego udvostručila broj japanskih igara u poslednjih pet godina.

PCPress.rs Image

Podsetnik na drugačiju eru igara

Igra zasnovana na 2D pikselima visoke definicije koja podseća na drugačiju eru igara izašla je u februaru za Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Steam. Izgradio se na prednostima svog prethodnika, sa svojom novom dinamikom bitke i mehanizmom igre, ali smo i dalje smatrali da je njegovih osam priča previše nepovezanih da bismo osetili značajnu vezu između likova. Ipak, mislili smo da je to lepa igra sa boljim bioskopskim scenama od prve igre iz serijala i uglađenim zvučnim zapisom.

Square Enix i Xbox još uvek nemaju tačan datum izlaska igre. Ali nije iznenađenje što ga Xbox dobija mnogo kasnije od drugih konzola, s obzirom da je prvi Octopath Traveler postao dostupan za Xbox One tek tri godine nakon što je lansiran.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje Proteus Controller 

Izvor: Engadget

Facebook komentari: