GTA+ počinje sa tri besplatna remastera

Rockstar je u četvrtak najavio da će GTA+ pretplatnici sada dobiti pristup rotirajućem izboru Rockstar igara. Prilikom lansiranja, članovi mogu da preuzmu i igraju Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, remaster klasika ranog 21. veka GTA III, GTA: Vice City i GTA: San Andreas iz 2021. godine.

gta 6

Igre vezane za konzolu gde je korisnik pretplaćen

Igre će biti dostupne samo za platformu konzole za koju je vezano vaše GTA+ članstvo. Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition obično košta 60 dolara, tako da bi ovo mogao biti jeftin i lak način da se ponovo vratite na trio pionira otvorenog sveta. Remasterisana trilogija polira originalnu zastarelu grafiku novim osvetljenjem i nadogradnjom životne sredine, teksturama visoke rezolucije, većim razdaljinama crtanja, modernim kontrolama i prefinjenim ciljanjem.

Rimejk iz 2021. godine počinje veoma uticajnim Grand Theft Auto III (2001), koji je zapanjio igrače sa prelaska milenijuma sa svojim ogromnim (za svoje vreme) otvorenim gradom Liberti Sitija. GTA: Vice City iz 2002. izgrađen je na toj formuli uz dodavanje glasnog protagoniste, Tomija Vercetija (pokojnog Reja Liote), zajedno sa obiljem nostalgije i satire iz 1980-ih. GTA: San Andreas je završio trilogiju 2004. sa širim obimom (obuhvata tri grada) i nezaboravnim hip-hop zvučnim zapisom iz 1990-ih; hodate u cipelama Karla „CJ“ Džonsona (Kristofer Belard) dok se vraća u svoju kuću u Grove Street posle pet godina odsustva.

GTA+ je pokrenut 2022. za GTA Online igrače na PS5 i Xbox Series X/S. Pored revolving asortimana igara, program od 6 dolara mesečno nudi pogodnosti kao što su mesečni depozit od 500.000 dolara u virtuelnoj valuti i rotirajuće nagrade kao što su vozila u igrici, odeća, nekretnine, oružje i bonus nagrade za misije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: