BIZIT plus

Od danas Samsung Galaxy S9 i S9+ dostupni u Srbiji

Novi Samsung-ovi Galaxy S9 i S9+ modeli koji su nedavno predstavljeni na MWC-u u Barseloni, od danas su dostupni na srpskom tržištu. Glavni aduti ovih modela su kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emotikoni.

PCPress.rs Image

Samsung-ova nova dvostruka blenda, unapređene kamere koja podržava režime F1.5 i F2.4, ima sočivo koje se prilagođava, te može da se automatski menja u skladu sa različitim uslovima osvetljenja. Takođe, Samsung Galaxy S9 i S9+ imaju kamere sa Super Speed Dual Pixel senzorom, te kamera hvata četiri puta brže sve detalje, i to mnogo više njih. Uz opciju Super Slow-mo video zapisa, korisnici mogu da ovekoveče svakodnevne trenutke dinamičnim i usporenim video zapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi. Takođe, Samsung omogućava korisnicima izradu personalizovanih emotikona. AR Emoji koristi algoritam mašinskog učenja koji se temelji na podacima koji analiziraju 2D sliku korisnika i iscrtavaju više od 100 izraza lica. Rezultat je 3D model koji odražava i oponaša izraze poput namigivanja i klimanja glavom.

Pročitajte i:  Samsung proširuje program za „samopopravku“

Uređaji će biti dostupni kod svih ovlašćenih maloprodajnih partnera i kod operatora, u ponoćno crnoj, koralno plavoj i purpurno ljubičastoj boji po maloprodajnim cenama od 104.990 dinara za Galaxy S9, odnosno 116.990 dinara za Galaxy S9+.

Facebook komentari:

One thought on “Od danas Samsung Galaxy S9 i S9+ dostupni u Srbiji

  • 16. 03. 2018. at 23:32
    Permalink

    Dzabe, ta naduvana cena kada sa kamerom nisu i nece nikad prici matoroj Nokiji 1020! A nesto malo su jaci modeli od najjace andruid Nokije sada a cena im je astronomska.

Comments are closed.