BIZIT plus

Od sad moguć Chromecast TikTok video snimaka na TV-u

U poslednjih nekoliko godina, Google je koristio CES da pokaže nove načine da se Android, Chrome i sve vrste proizvoda koji nisu Apple-ovi dobro igraju jedni sa drugima. Kompanija donosi ažuriranja za Chromecast, Fast Pair i Nearby Share, zajedno sa nekim novim funkcijama za automobile. Ako ste oduvek želeli da prebacite TikTok na svoj TV, sada to možete da uradite na ekranima na kojima je omogućen Chromecast.

PCPress.rs Image

TikTok konačno na TV-u

U skladu sa temom većih performansi među uređajima, Google ove godine uvodi mogućnost premeštanja onoga što se reprodukuje na Spotify-u i YouTube Music-u sa kompatibilnih Pixel telefona na priključene Pixel tablete kada su u dometu. To podseća na Apple funkciju između Homepoda i iPhone-a.

Ove godine će takođe biti lansirano više uređaja sa ugrađenim Chromecast-om, uključujući LG TV seriju iz 2024. Kasnije ove godine, LG Hospitality and Healthcare će takođe dobiti podršku za Chromecast tako da možete da emitujete na televizorima u, recimo, hotelskoj sobi bez potrebe da se prijavite na sopstvene Google naloge. Kompanija takođe proširuje podršku za Fast Pair na Chromecast-ove sa Google TV-om, što će olakšati povezivanje slušalica. Google je dodao da Fast Pair dolazi na više Google TV uređaja kasnije ove godine.

Pročitajte i:  Ko bi mogao kupiti TikTok?

Google je takođe rekao da sarađuje sa LG-jem i drugim „vodećim proizvođačima računara“ kako bi Quick Share postala unapred instalirana aplikacija na većini Windows računara. Kada se sledećeg meseca Quick Share pojavi na trenutnim uređajima sa omogućenim Nearby Share, trebalo bi da vidite novu ikonu. Kada ga dodirnete, prikazaće se lista dostupnih uređaja oko vas i omogućiti vam da izaberete kome želite da pošaljete svoje medije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,