BIZIT plus

Od sada moguće čuvanje draftova na Threads-u

Meta trenutno testira nekoliko mogućnosti za Threads, koje šef Instagrama Adam Moseri opisuje kao neke od „najtraženijih“ funkcija za društvenu mrežu. Jedna od ovih eksperimentalnih karakteristika je mogućnost čuvanja nacrta.

PCPress.rs Image

Testiranje i za kameru unutar aplikacije

Korisnici će lako moći da sačuvaju post koji su otkucali kao nacrt koji mogu da uređuju i objave kasnije prevlačenjem nadole na ekranu svog mobilnog uređaja. Kada je sačuvana radna verzija, meni aplikacije na dnu ekrana ističe ikonu posta. U ovom trenutku, međutim, oni mogu da sačuvaju samo jedan nacrt, a nejasno je da li Meta planira da korisnicima pruži mogućnost da uštede više.

Pored nacrta, Meta takođe testira kameru u aplikaciji. Otvara kameru mobilnog telefona iz samog Threads-a, tako da korisnici mogu lakše da dele fotografije i video zapise sa svog telefona. Meta je rekla da su ovo početni testovi za eksperimentalne funkcije, što znači da bi mogle da pretrpe mnogo promena pre nego što dobiju široko izdanje i da su dostupne samo za mali broj ljudi. Tokom prošlog meseca, Meta je takođe počeo da testira funkciju obeležavanja za Threads koja omogućava korisnicima da sačuvaju postove na koje se mogu kasnije obratiti.

Pročitajte i:  Meta predstavlja "fediverse sharing" za Threads

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *