Top50 2023

Odaberite pravi poslovni poklon

Treba vam ideja za novogodišnji poklon za poslovnog partnera ili partnersku kompaniju. Evo nekih predloga.

D-Link-DIR-605LNa prvi pogled uobičajen WAN ruter, D-Link DIR-605L ima četiri LAN ulaza i jedan WAN, a na poleđini su dve antene koje obezbeđuju WLAN 802.11n brzine do 300 Mbps. On omogućava korišćenje Web usluge mydlink www.mydlink.com, pomoću koje s proizvoljne lokacije putem Interneta možete da vidite šta se dešava u vašem domu. Čitav proces se obavlja iz browsera, a ako želite da mreži pristupite preko mobilnih uređaja, posao će vam olakšati (besplatne) specijalizovane aplikacije, trenutno raspoložive za Android i iOS.

d-link-505-580x384D-Link DIR-505 je višenamenska spravica može da radi u četiri režima. Prvi je Wireless Access Point – koristićete ga ako imate kućnu mrežu s ruterom koji ne podržava WiFi. A ako imate samo ADSL, kablovski ili neki sličan modem bez rutera, izaberite režim Router, povežite uređaj s modemom i dobili ste WiFi ruter. Treći režim je Repeater: njime ćete proširiti domet postojeće bežične mreže, a tu je i režim WiFi Hotspot, koji će takođe povećati domet neke postojeće WiFi mreže.

clearone-chat-150_4fded38c7f2fcNeizostavni deo svakog poslovnog okruženja je konferencijski sistem namenjen objedinjenim komunikacijama. ClearOne Chat 150 je spikerfon namenjen individualnoj upotrebi, ali se može koristiti i za ozvučenje prostorije za sastanke manje grupe. U zavisnosti od kupljene konfiguracije, može se povezati na PC računare i poslužiti za prenos glasa putem aplikacija za instant poruke kao što su AOL, Microsoft Messenger ili Yahoo, ili za Internet telefoniju putem aplikacija Google Talk, Skype i Vonage

ClearOne Chat 50 ije manja i jeftinija, ali i praktičnija varijanta složenijeg sistema. Pored toga što se može priključiti na širok spektar uređaja, Chat 50 je pogodan za korisnike koji često putuju a žele da komfor koji spikerfon nudi

Bizhub C224, slika 4Korisnicima koji imaju potrebe za štampom na papiru većeg formata, odličan poklon može biti Konica Minolta mfp uređaj bizhub C224.  Vrhunski kvalitet otiska koji nude Simitri HD polimerizovani toneri upotpunjen je kolor štampom na papiru formata A3 brzinom od 14 strana u minutu. U ponudi je niz dodataka koji će im poboljšati produktivnost, kao što su dodatne ulazne fioke za papir, dvostrana ADF jedinica za skener, te finišer koji sortira i povezuje dokumente.

ES5462OKI ES5462 je pravi izbor za mala i srednja preduzeća koja žele da postojeće uređaje zamene jednim. ES5462 nudi visoku funkcionalnost i efikasan rad integrisanjem četiri mogućnosti u jedan uređaj (štampanje, skeniranje, kopiranje i faks). Uštedu potrošnih materijala tokom štampe omogućava ugrađena dupleks jedinica, ali i kapacitet standardnih tonera koji omogućavaju štampu 6000 otisaka.

Više o ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,