Računari i Galaksija

Odluči i nauči – Homepage akademija daruje za praznike

Praznici koji su pred nama su vreme darivanja i vreme za nove, uspešne početke. Upravo iz tog razloga je Homepage akademija pripremila sjajne novogodišnje poklone – čak 40 licenci online Kursa digitalnog marketinga za 40 inspirativnih priča pojedinaca koji odluče da nauče digitalni marketing i primene ga u svom radu.

PCPress.rs Image

Očekuju se prijave studenata, frilensera i svih onih na početku karijere koji su odlučili da se prekvalifikuju i profesionalno se ostvare u digitalnim vodama, kao i preduzetnika, vlasnika malih biznisa ili ljudi iz vašeg i našeg okruženja koji bi da im novostečena znanja pomognu u ostvarenju njihove novogodišnje odluke.

Kako se prijaviti

Sve što je potrebno da učinite, jeste da ispričate svoju priču, u njoj iskažete nameru da u novoj godini unapredite svoje veštine ili poslovanje i prikažete zašto bi vam i na koji način online kurs Homepage akademije pomogao na putu za ostvarenje vašeg cilja – bez obzira na to šta je ono što nastojite da ostvarite u novog godini.

PCPress.rs Image

Homepage akademija nastala je na temelju uverenja da je digitalizacija put do uspeha i zbog toga će dodeliti 40 licenci online Kursa digitalnog marketinga – Executive level u ukupnoj vrednosti od 20.000 evra osobama koji žele da savladaju digitalni marketing na operativnom nivou kako bi mogli da digitalizuju svoju poslovnu ideju.

Pročitajte i:  Raspakuj Xiaomi i pakuj kofere

Kome je kurs namenjen?

Ovaj kurs namenjen je pre svega onima na početku karijere u digitalu, ili nekoj drugoj oblasti ali i onima koji nemaju sistematizovano znanje i želeli bi da unaprede postojeće veštine u poznavanju digitalnog marketinga.

Prijave na konkurs otvorene su do 15.  januara putem ove platforme. Srećno!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,