Računari i Galaksija

Elon Musk o katastrofi po imenu Cyberpunk 2077

Do sada su skoro svi mediji pisali o dugo očekivanoj igri Cyberpunk 2077, koja je nakon više odlaganja do igrača stigla prepuna grešaka. Developeri su se već izvinili i ponudili povraćaj novca, ali to izgleda nije dovoljno, budući da se javnost ne smiruje.

PCPress.rs Image

Poznato je da je Elon Musk ljubitelj cyberpunk žanra, ali su se mnogi ipak iznenadili što je u životu prepunom obaveza našao vremena da se bavi problematičnom igrom. Istina je da nije neuobičajeno da se Musk upliće u bizarne Twitter prepiske, pa se nešto slično dogodilo i sa komentarima na Cyberpunk 2077. Naime, u komentarima na izvinjenje koje su developeri objavili na Twitteru Musk je objavio Reddit post nepoznatog gejmera, koji piše da je uzeo odmor od nedelju dana da bi na miru igrao novu igru, ali da ono što je dobio nije ono što je dugo čekao.

Musk je tokom ove internet rasprave postavio još nekoliko nepristojnih mimova, ali je u jednom odvojenom tvitu napisao da je imao priliku da kratko igra Cyberpunk 2077, te tu o igri piše sa više optimizma, budući da se fokusira na kvalitete umesto na greške.

Pročitajte i:  The Sims 4: Želja da igramo sebe

Izvor: Futurism

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,