ASUS ROG Flow

Održan Autodesk Kick off 2013 skup

OSA Računarski inženjering, distributer Autodesk proizvoda za Adriatik regiju, održala je u Opatiji Autodesk Kick off 2013, skup sa partnerima iz regiona.

Predstavnici kompanije OSA sa dobitnicima nagradaTom prilikom predstavljene su promene i funkcionalnosti koje dolaze sa novim verzijama softvera, prodajni rezultati iz prethodne, kao i planovi za tekuću godinu, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kick off je okupio približno 100 učesnika, predstavnika svih partnerskih kompanija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovina, Crne Gore,
Makedonije i Albanije, a pored partnera skupu su prisustvovali i zaposleni u Autodeskovim centrima, zaduženi za Centralnu i Jugoistočnu Evropu.

Partnerima koji su ostvarili najbolje rezultate dodeljena su priznanja u nekoliko kategorija. Kompanija Team CAD (Srbija) dobitnik je nagrade “Extraordinary contribution to development of Autodesk business in Serbia” i “Best Reseller in Manufacturing”, Studio ARS (Hrvatska) nagrada “Best Reseller in Platforms” i “Highest Subscription Renewal rate”, dok je CGS plus (Slovenija) osvojio nagradu “Best Reseller in AEC”. Nagrada “Highest Growth Reseller in new Business” pripala je kompaniji ArCADia CAD Center (Slovenija), dok je nagrada “Highest Subscription Attach rate” pripala PRIOR Inženjeringu iz Hrvatske.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,