Top50 2023

Održan četvrti Info Security Day

BOS_2772Kompanija Arrow ECS Srbija organizovala je četvrtu po redu Info Security Day konferenciju, koja je održana 19. aprila 2012. godine u Grand Casinu Beograd.

Info Security Day je i ove godine okupio vodeće kompanije iz zemlje i regiona iz oblasti sigurnosti računarskih mreža i podataka koje su predstavile svoje novitete.

Stručnjaci iz ovih kompanija su predstavili nova rešenja koja omogućavaju povećan stepen sigurnosti podataka, kao i rešenja za sigurnost mrežne i softverske infrastrukture i njihove integracije u poslovnom okruženju.

Prisutne je prvo pozdravio Ranko Radovanović iz kompanije Arrow ECS, koji je predstavio sponzore i partnere konferencije, a zatim se osvrnuo na situaciju i trendove u oblasti bezbednosti u 2012. godini, kao što su nastavak sajber špijunaže, i neophodnost zaštite data centara.

Svi predavači su ukazali na sve veći broj hakerskih napada, prikazali rešenja zaštite podataka sa ciljem unapređenja i poboljšanja poslovanja.

Kompanije koje su učestvovale i predstavile se na ovogodišnjoj konferenciji su Kaspersky Lab, NSS, Veeam, Asseco SEE, Check Point, NSS, VMware, Trend Micro, i Coming.

Prezentacije koje su prisutni imali priliku da čuju su:

  • Stanje internet sajtova Vlade i Vladinog sektora u 2011. u svetlu hakerskih napada – Dejan Levaja, NSS
  • Building Your Security Strategy with 3D SECURITY – Daniel Safar, Country manager SEE, Check Point
  • Virtually Secure:Myths and Realities – Vladimir Udalov, Senior Corporate Product Marketing Manager, Kaspersky Lab Emerging Markets
  • Asseco with RSA Solutions – David Mateju, RSA Security Consultant and Slobodan Maksimović, Asseco SEE
  • VMware – Journey to Cloud-Nenad Aleksić, Partner Business Manager Adriatic, VMware
  • 10 best things you need to know about virtualization.Veeam tools for VmWare and Hyper-V- Eugene Rudinsky
  • Data Center Evolution: Physical. Virtual. Cloud – Marko Đorđević, Trend Micro Territory Sales Manager SEE
  • Bezbednost Cloud i Virtuelne infrastructure – Marija Selak, Network and Security Engineer, Coming

Neke od navedenih prezentacija će biti dostupne na sajtu www.securityday.rs

Ove godine, Info Security Day je posetilo preko 150 učesnika.

Posetioci su imali prilike da u izložbenom prostoru vide materijale i proizvode na promo pultevima glavnih sponzora konferencije-Kaspersky Lab, Asseco, Veeam, i Trend Micro.

Konferencija je bila dobra prilika za okupljanje menadžera i stručnjaka vodećih kompanija, i prilika da dobiju uvid u nove trendove sigurnosti podataka.

Izvor: I Team

Facebook komentari:
SBB