Održan je prvi TEHNOVACIJE BY EWE sajam tehnike i tehnologije

Kao prepoznatljivo ime na domaćem tržištu distribucije IT opreme, consumer elektronike i mobilnih telefona, kompanija Ewe Comp d.o.o. organizovala je još jednu, originalnu i jedinstvenu manifestaciju . U pitanju je sajam tehnike i tehnologije pod simboličnim nazivom „Tehnovacije by Ewe” koji je okupio veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona.

PCPress.rs Image

U beogradskom hotelu Metropol Palace 29. septembra više od 400 posetilaca i partnera u periodu od nekoliko sati imalo je neograničen pristup experience zoni u kojoj su predstavljeni najsavremeniji uređaji iz širokog asortimana preko 30 renomiranih brendova. Dell, Hisense, Beko, Whirpool, Apple su samo neka od dobro poznatih imena čiji proizvodi su se našli na štandovima u jednoj od najvećih hotelskih sala u Beogradu.

Za razliku od Road Show događaja koje je ova kompanija organizovala prethodnih godina, svaki element produkcije bio je unapređen novim detaljima. Veći broj vendora i učesnika, kvalitetnija postavka, kao i uređaji premium kvaliteta pružili su sajamsko iskustvo koje se može meriti sa svetskim standardima.

Izlagački deo manifestacije omogućio je zainteresovanim posetiocima direktniji uvid u performanse tehnoloških rešenja namenjenih unapređenju kvaliteta korisničkog iskustva, kako u pogledu svakodnevnog života, tako i u pogledu svih vrsta poslovanja.

Pročitajte i:  Digital Day 2024: Oblikujte budućnost veštačke inteligencije

Tradicionalno implementiranje najsavremenijih ideja u okviru svoje oblasti poslovanja još jednom je kompaniju Ewe Comp d.o.o. izdvojilo kao nekog ko svoje projekte, ali i saradnju sa svojim partnerima, uvek podiže na viši nivo.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,