Održan jedanaesti SAP Forum

Kompanija SAP je danas održala jedanaestu godišnju konferenciju za korisnike “SAP Forum Beograd” pod nazivom “Otkrijte jednostavnost”.

Vojislav Genic_Direktor SAP za Jugoistocnu Evropu

Pored novih SAP rešenja koja su predstavljena na ovogodišnjem SAP forumu, veoma interesantan segment foruma je bilo predstavljanje studija slučaja SAP korisnika – Naftna industrija Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, kao i “live” prikaz identifikovanja i otklanjanja kvara na dalekovodu Elektromreže Srbije.

Pre početka samog SAP foruma, sa novinarima je razgovarao Vojislav Genić, direktor komapnije SAP za region Jugoistočne Evrope i tom prilikom je govorio o temama današnjeg Foruma, kao i poslovanju kompanije u Srbiji, regionu Zapadnog Balkana i regionu Jugoistočne Evrope.

Konferenciji su prisustvovali i direktori kompanija, SAP partnera: Dragan Stokić. direktor kompanije Atos, Miloš Đurković, direktor kompanije HP Enterprise i Ivana Ristić, direktorka kompanije Prointer.

Takođe je konferenciji prisustvovao i Jiri Synacek koji je govorio o SAP Quality Award koje se prvi put dodeljuju u Srbiji.

SAP Quality Award 2015

SAP je danas na konferenciji „SAP Forum Beograd“ predstavio dobitnike i dodelio nagrade SAP „Quality Award“ za kvalitet implemntacije SAP projekata za region Centralne i Istočne Evrope. Ovo je sedma godina zaredom da se ova nagrada dodeljuje i ove godine prikazuje ono što korsnici zahtevaju u eri digitalne transformacije, a to su: novi kanali da se dođe do potreba korisnika, brza primena ili analiza u realnom vremenu kako bi se pratio povrat investicije. SAP s ponosom objavljuje zlatne pobednike iz Češke i Mađarske, srebrne i bronzane pobednike iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Poljske, Češke i Mađarske. Svi projekti iz ovih zemalja koji su dobili nagrade, dobili su ih u jednoj od sledeće tri kategorije: Fast Delivery, Business Transforamtion i Innovation.

Ideja SAP nagrada za kvalitet je da predstavi implementacije koja su se posebno istakle u planiranju i sprovođenju SAP projekata, a istovremeno pružaju značajnu vrednost njihovim organizacijma. Pobednički projekti su odabrani od strane žirija spoljnih i SAP stručnjaka koji procenjuje nominacije u skladu sa nizom kriterijuma koji uključuje, između ostalog, vreme i troškove evaluacije i poslovnih benefita vezanih za projekte.

Ove godine Iz Srbije je bilo prijavljeno tri projekta u dve kategorije i to: Elektromreža Srbije u kategoriji Fast Delivery i MOL Srbija i Naftna industrija Srbije u kategoriji Business Transformation.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,