BIZIT plus

Održan ReCognize – IBM partnerski događaj

Ekskluzivni IBM partnerski događaj pod nazivom ReCognize održao se danas 6. juna 2023. u hotelu Hilton u Beogradu.

PCPress.rs Image
Mihajlo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije

ReCognize pruža jedinstvenu priliku za istraživanje najnovijih dostignuća i trendova u industriji, uključujući veštačku inteligenciju, quantum computing, cloud computing, i još mnogo toga.

PCPress.rs Image
Kristofer Hil (Christopher R. Hill) Ambasador SAD u Srbiji

Ovaj događaj okuplja domaće i inostrane stručnjake u cilju razmene ideja i stvaranja mogućnosti za buduća partnerstva. Zajedno sa partnerima pričalo se o tome kako IBM tehnologije mogu da doprinesu rastu poslovanja i poboljšanju društva.

PCPress.rs Image

Skup je otvorio Nikola Polić, generalni direktor IBM za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Albaniju, a u uvodnom obraćanju mu se priključio Mihajlo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, kao i Kristofer Hil (Christopher R. Hill) Ambasador SAD u Srbiji.

PCPress.rs Image

Posebnu pažnju je privuklo predavanja Petre Florizon (Petra Florizoone) jedne od direktorki prodaje za EMEA oblast u Quantum-u „Budućnost sa kvantnim računarstvom“, kao i Maje Vuković, IBM saradnika za veštačku inteligenciju i modernizaciju aplikacija „Usluge poboljšane veštačkom inteligencijom u privatnom i javnom sektoru“. Celokupnu agendu možete pogledati ovde.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Održana konferencija „Internet dijalog 2024“ posvećena veštačkoj inteligenciji