BIZIT plus

Održan Yunet Business Forum 2019.

Juče je, 26. septembra, u Vremeš sali male Gostione na Paliću, kompanija Yunet International održala Business Forum, na kome su predstavljena napredna ICT rešenja za ekonomično i uspešno poslovanje. Okupljeni privrednici su mogli da saznaju šta je novo na tržištu i u ponudi ove kompanije, koja na teritoriji Subotice posluje već 18 godina.

PCPress.rs Image

”Nakon više od 18 godina poslovanja na teritoriji Subotice, kompanija Yunet se ra­zvila u po­u­zda­nog po­slov­nog par­tne­ra velikog broja vodećih kompanija u ovom delu Srbije. Yunet‑ovi kli­jen­ti čes­to is­tiču sa­ve­to­dav­nu ulo­gu na­še kom­pa­ni­je, jer u sva­kom tre­nut­ku mo­gu da nam se o­bra­te i do­bi­ju kompletno rešenje za poslovanje kao i savet i odgovore na sva pi­ta­nja iz ICT o­blas­ti.” izjavio je Milan Milošević , Generalni direktor kompanije Yunet.

PCPress.rs Image
Milan Milošević, Generalni direktor kompanije Yunet

Tehnički direktor Yuneta, Ivan Luković govorio je o IBM MaaS 360-u servisu kao sveobuhvatnom rešenju za upravljanje mobilnim uređajima. Ovo Cloud rešenje se jednostavno koristi i sadrži sve bitne funkcionalnosti za kompletno upravljanje savremenim mobilnim uređajima koji koriste iOS, Android i Windows operativne sisteme. Isto rešenje se može primeniti i za kontrolu i upravljanje laptop računarima.

”Zaštita svih važnih segmenata poslovanja je imperativ u današnjem poslovnom okruženju. Opravdani strahovi od cyber napada nikada nisu bili prisutniji a samim tim i potreba da žaštitimo svoje podatke nikada nije bila veća. U eri sve većeg prisustva mobilnih uređaja u svakodnevnom poslvanju, Yunet je prepoznao važnost da svojim klijentima pruži najbolja security rešenja” izjavio je Ivan Luković.

Prezentaciju IBM Qradar Security Intelligence predstavio je Radenko Baković, Inženjer prodaje iz partnerske kompanije Ibis Instruments. Okupljenim privrednicima je prezentovao IBM QRadar, rešenje sigurnosne zaštite svih segmenata informacionih sistema kompanije.

Facebook komentari: