BIZIT plus

Office 365 dostupan i u Srbiji

Nakon što su globalno predstavljeni ranije ove godine, Office 365 Home Premium i Office 365 sada su stigli i u Srbiju.

Press konferencija Office 365Novi Office je kreiran sa ciljem da odgovori na potrebe rastućih obaveza bilo na poslu ili u domaćinstvu tako što će im omogućiti pristup podacima u svakom trenutku, a ponuda za kućne korisnike Office 365 Home Premium obuhvata kompletan set najnovijih Office aplikacija (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access ) kojima se zahvaljujući Cloudu, pomoću jednog naloga može pristupiti sa do 5 različitih uređaja uključujući i Windows tablet uređaje, PC i Mac. U okviru paketa koji godišnje košta 99,99 američkih dolara, odnosno 8,34 dolara mesečno, nalazi se i SkyDrive i usluge Skype poziva.

Microsoft Office 365 za poslovanje, do danas najkompletnija Microsoft Office Cloud usluga, ima nove funkcije i prilagođena je potrebama malih, srednjih i velikih organizacija. Pored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint online usluge, poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Office 365 sa kojim su već upoznati, i to na do pet uređaja, isporučenih, kao i uvek, sa neprekidno unapređivanim Cloud servisom. Istovremeno, kompanija Microsoft Srbija je predstavila i unapređene verzije tradicionalnog Office paketa pod imenom: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 i Office Professional 2013.

Pročitajte i:  Šta je novo u Windows 11 Moment 5, prvom ažuriranju u 2024. godini

“Novi Office 365 je daleko više od samo nove generacije ovog paketa za kancelarijsko poslovanje i pre se može nazvati ponovo kreiranim Office-om, sada kao servisu bazranom na Cloudu sa svim Office aplikacijama koje korisnici već poznaju i vole”, izjavio je generalni direktor Microsofta u Srbiji, gospodin Jugoslav Pirić i dodao da moćna Cloud platforma predstavlja osnovu za razvoj svih budućih proizvoda koje će ova kompanija lansirati.

“Na globalnom tržištu će se uskoro pojaviti brojna unapređenja kao i nove usluge za Cloud čime ćemo prekinuti tradiciju trogodišnjeg ciklusa prilikom predstavljanja novina za Office. Sada će sve nove usluge i mogućnosti za pretplatnike biti dostupne čim budu gotove, bez oduzimanja vremena za nadogradnju, a o čemu će biti blagovremeno obavešteni. Osnovni razlog za ovakav potez naše kompanije je činjenica da se potrebe korisnika menjaju veoma brzo, pa je samim tim izuzetno važno da se i Office 365 menja uporedo sa njima”, rekla je Danijela Zečević, Microsoft Office regionalni menadžer za južni Balkan.

Facebook komentari:

1 thoughts on “Office 365 dostupan i u Srbiji

  • 23. 04. 2013. at 12:14
    Permalink

    Napokon Cloud dobija svoju pravu (još ne punu), ulogu i značenje i mogućnosti prestaje biti, samo skladište informacija i sl. . .(.Neko reče -Glavno da se kreće) ili u ovom slučaju- glavno da je krenulo .

Comments are closed.