PC Press Studio

Office Mobile i za Android

Office Mobile za Android smartfone od juče je dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država dok se na još 117 tržšta očekuje u narednih nekoliko nedelja.

office android 1Office Mobile za Android, biće dostupan na 33 svetska jezika, uključujući i srpsku latinicu, a svi korisnici koji poseduju Office 365 licencu besplatno će moći da ga preuzmu sa Google Play prodavnice aplikacija.

Kao i verzije za Windows Phone i iPhone, Office Mobile za Android omogućuje korisnicima pristup, pregled i pravljenje izmena u Microsoft Word, Excel i PowerPoint dokumentima putem mobilnog telefona, kao i  kreiranje novih Word dokumenata ili Excel tabele.

„Svi korisnici pametnih telefona koje pokreće operativni sistem Android 4.0 ili noviji, mogu da preuzmu i instaliraju aplikaciju koja se u Google Play Storeu nalazi pod imenom “Office Mobile for Office 365 Subscribers”. Za korišćenje aplikacije, potrebno je da se uloguju pomoću naloga koji već koriste za Office 365.

Svaka licenca koja donosi pun paket Office 2013 desktop aplikacija, donosi i Office Mobile – Office 365 Home Premium, Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise E3 i E4, Office 365 Education A3 i A4, Office 365 ProPlus, i Office 365 University. Takođe, postoje i Office 365 government verzije koje uključuju i Office Mobile“,  rekla je Danijela Zečević, regionalni menadžer za Office u kompaniji Microsoft i dodala da probna, besplatna, tridesetodnevna licenca za Office 365 omogućava i korišćenje Office Mobile aplikacije za Android platformu.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra prvi utisci: Ultra inteligencija

Više informacija o probnoj licenci i načinu za njeno preuzimanje, može se pronaći na www.office.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Office Mobile i za Android

Comments are closed.