OnePlus 11 Concept će imati svetleću pozadinu sa plavim LED svetlom

OnePlus 11 Concept dizajniran je sa puno LED svetala. Novi model ima vijugavu LED rasvetu tipa toka sa prstenom oko modula kamere, zajedno sa dizajnom od jednostrukog stakla. Telefon će biti predstavljen 27. februara na Mobile World Congress 2023 u Barseloni.

OnePlus 11 Concept će imati svetleću pozadinu sa plavim LED svetlom

OnePlus 11 Concept odlikuje futuristički izgled 

Sa dizajnom, OnePlus usvaja pristup gejming PC-a uz korišćenje LED osvetljenja. To je razumno s obzirom da je OnePlus 11 jedan od boljih telefona za igranje na svetu, sa funkcijama kao što su ekran od 120Hz, izuzetno brzo punjenje od 100W i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor.

OnePlus je ranije radio specijalno izdanje telefona, uključujući uređaje sa temom Star Wars i Pac-Man. U slučaju da vam je potreban razlog za osvetljenje, kompanija kaže da OnePlus 11 Concept treba da pokaže inženjerski napredak tako što će istaći ledeno plave cevi koje prolaze kroz čitav zadnji deo telefona. Nije jasno da li se zove „Concept“ jer je reč o jednokratnom konceptu proizvoda, ili je to naziv za specijalno izdanje telefona koji će se naći u prodaji.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: