OnePlus 12 od 5. decembra u Kini

Kako se OnePlus približava svojoj desetoj godišnjici u decembru, lansira novi vodeći telefon u Šenženu u Kini u 14:30 5. decembra (po lokalnom vremenu) kako bi obeležio tu priliku. Zvanična veb stranica brenda u Kini otkrila je nadolazeći OnePlus 12 sa upadljivom sličnošću sa prethodnikom, iako se boja ostrva kamere sada poklapa sa bojom tela — slično kao Ace 2 Pro koji izgleda slično. Pored sjajne bele i klasične mat crne opcije, ažurirani zeleni dizajn će se pojaviti u nečemu što izgleda kao mat mermerni izgled, za razliku od prethodne obične sjajne završne obrade.

OnePlus 11 Concept će imati svetleću pozadinu sa plavim LED svetlom

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 pokreće mašinu

OnePlus je već ranije podelio neke ključne specifikacije u više postova na Weibo-u. To uključuje Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor (nema iznenađenja), novi Soni LIT-808 senzor za glavnu kameru od 50 megapiksela i 3x periskopsku telefoto kameru od 64 megapiksela — oboje sa Hasselbladovim magičnim dodirom, kao i obično. Ostale poslastice uključuju 2K displej panel iz kineskog BOE-a, kultni klizač upozorenja, bežično punjenje, infracrveni daljinski upravljač i optimizaciju dodira pod kišom — još jedna karakteristika nasleđena od Ace 2 Pro.

Pročitajte i:  OnePlus objavio svoju verziju Magic Eraser-a

Za sada se još malo zna o OnePlus 12, ali više ćemo znati za nedelju dana. Što se tiče vas ostalih van Kine, OnePlus je rekao Engadgetu da će globalni datum lansiranja biti objavljen 15. decembra. Pratite nas dok pažljivo iščekujemo najnoviji premium telefon poznatog proizvođača.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: