ERP 2024

OnePlus će od sledeće godine deliti zajednički Android 13 sa Oppo brendom

Nakon integracije OnePlusa u Oppo u junu, dodat je sistem zasnovan na Google-ovom nadolazećem Android-u 13 i biće predstavljen na vodećem uređaju OnePlus-a 2022. Ovo ažuriranje će primiti i neki postojeći uređaji, iako nisu navedeni posebni modeli.

OnePlus će od sledeće godine deliti zajednički Android 13 sa Oppo brendom

Oba brenda nude sve bolje performanse svojih uređaja

Izvršni direktor Pete Lau je naveo da je na osnovu demografskog mapiranja i dalje nemoguće zadovoljiti svačije potrebe samo jednim telefonom. On se pozvao na internu demografsku mapu koja sadrži 20 kategorija korisnika, od kojih je svaka vezana za kombinaciju različitih potreba – do nivoa veličine proizvoda, specifičnih karakteristika fotografije, načina punjenja, težine i više. Na osnovu navedenog, Lau smatra da je tržište dovoljno veliko za oba njegova brenda.

Iz istog razloga, OnePlus-ova Nord linija nastaviće da se prodaje zajedno sa Oppo Reno serijom, iako je sličnost njihovih dizajna i dalje upitna. Još jedno područje od koje bi OnePlus mogao imati koristi od integracije je fotografija. On je dodao da ne može reći da OnePlus trenutno ima najbolje performanse kamere, ali je siguran da je među najboljima u industriji.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,