BIZIT plus

OnePlus Nord 2 – u čast Pac Man igre

OnePlus je najavio specijalno Pac-Man izdanje Nord 2. To je nova verzija telefona srednjeg ranga kompanije sa modifikacijama dizajna inspirisanom igrom iz 80-ih.

OnePlus Nord 2 – u čast Pac Man igre

OnePlus Pac-Man verzija koštaće 499 funti

Poboljšanja na Pac-Man telefonu su uglavnom kozmetička. Na zadnjoj strani je mali Pac-Man logo koji svetli u mraku kako bi otkrio Pac-Man lavirint. Tu je i poluprovidna tematska futrola sa naslovnim likom. Pokrenite telefon i biće vam predstavljena dinamična pozadina sa temom Pac-Man, jedna od ukupno osam. Ako naručite telefon direktno od OnePlus-a, dobijate i postolje na temu Pac-Man-a koje sami napravite od blokova u Lego stilu.

U pogledu hardvera, Pac-Man Edition je isti kao originalni Nord 2. To znači da ima 6,43-inčni 1080p 90Hz OLED ekran koga pokreće MediaTek Dimensity 1200-AI procesor, kao i bateriju od 4.500 mAh koji se može brzo puniti na 65W. Na zadnjoj strani nalaze se tri kamere: glavna od 50 megapiksela, ultraširoka od 8 megapiksela i monohromna kamera od 2 megapiksela. Pac-Man verzija sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora koštaće 499 funti u Velikoj Britaniji, Evropi i Indiji kada krene u prodaju 16. novembra.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: