Online prostor za podatke

PCPress.rs ImageKompanija Pogodak je pokrenula lokalnu online uslugu Dodaj.rs namenjenu smeštanju različitih podataka: slika, video klipova, office dokumenata itd. na zaštićen prostor na Internetu.

Upload fajlova veličine do 5 MB, odnosno video fajla veličine do 50 MB, vrlo je jednostavno. Dovoljno je odabrati fajl na disku, podesiti dodatne opcije i uneti opis, te kliknuti na taster “Dodaj”. Ako niste registrovan korisnik, dobićete linkove pomoću kojih fajl možete podeliti s prijateljima.

Kada se registrujete, možete pristupati spisku fajlova koje ste sačuvali preko ovog sajta, a maksimalne veličine fajlova biće duplirane. Takođe, moći ćete da određujete koji su fajlovi dostupni svima a koji samo vama, a pristup njima moguć je preko poddomena u formatu korisnickoime.dodaj.rs.

Vlasnicima foruma zasnovanim na phpBB softveru (verzije 2 i 3) dostupna je i skripta kojom mogu olakšati svojim korisnicima upload fajlova koje dele s drugim članovima. Nadamo se da će slični dodatni programi (gadgeti kako ih autori sajta nazivaju) biti dostupni i za druge tipove sajtova, kao i za različite operativne sisteme, kako biste vaš online “štek” mogli lako sinhronizvati s folderom na računaru.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.
SBB

Tagovi: ,