BIZIT plus

Priznanja za Xerox

xerox-phaser-6120n-1  Već drugu godinu zaredom, kancelarijski radnici rangirali su proizvode Xerox Korporacije kao što su kolor štampači, aparati za kopiranje i multifunkcijski štampači (MFP) kao „najbolje“ u poređenju sa konkurentima kao što su Canon, HewlettPackard i Ricoh. Ispitanici u okviru godišnjeg istraživanja među korisnicima uređaja u boji koje je sprovela firma Industry Analysts Inc. takođe su Xeroxovim proizvodima dodelili vrhunski rang u kategoriji „Održavanje i sveukupni troškovi operacija“.

Firma Industry Analysts obavila je opširne intervjue telefonom, a proistekli rezultati su zasnovani na gotovo 100 verifikovanih odgovora koje su pružili ljudi koji koriste i upravljaju tehnologijom kolor dokumenata u svojim organizacijama. Ovi rezultati ukazuju na sveobuhvatno zadovoljstvo korisnika kada je u pitanju pouzdanost, kvalitet slike, operativnost i funkcionalnost, održavanje i ukupna cena posedovanja.

Firme svih veličina koriste Xeroxove štampače u boji i multifunkcijske uređaje kako bi napravili dokumente visokog kvaliteta, pokazali profesionalni imidž i povećali prodaju.

Xerox kancelarijski proizvodi dostupni su u direktnoj prodaji kompanije Xerox, preko agenata, zastupnika i prodavaca pozivom na telefon 866-480-3119, ili na Internetu na adresi http://www.xerox.com/direct. Isporučuju se sa Xeroxovom garancijom Total Satisfaction Guarantee.

Izvor: New Moment New Ideas Company, PC Press

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop