OpenAI otvorio ChatGPT prodavnicu

OpenAI je nakon odlaganja ipak otvorio prodavnicu prilagođenih ChatGPT botova koje su korisnici napravili po svojoj meri. To znači da oni koji su kreirali svoje botove sada mogu javno da ih podele s drugima.

PCPress.rs Image

Iz kompanije kažu da su korisnici već napravili preko tri miliona posebno prilagođenih botova, a u prodavnici će se promovisati najpopularniji. Grupišu se po kategorijama, a trenutno su omiljeni botovi specijalizovani za pisanje, programiranje, razne vrste istraživanja, edukaciju i lifestyle. Prilagođene ChatGPT varijante mogu da prave samo premijum korisnici koji platformu plaćaju.

Dostupni ChatGPT modeli uključuju tutora za kodiranje kojeg su napravili eksperti iz Khan akademije, potom AI vodiča kroz književnost, učitelja kreativnog pisanja. Svoje ChatGPT botove će predstaviti i drugi, recimo Canva, WebPilot i VEED.

PCPress.rs Image

U opisu prodavnice može da se pročita da se prilagođene ChatGPT verzije prave lako i da nije neophodno da se zna kodiranje. Oni koji imaju premijum naloge svoje varijante lako mogu da podele s drugima, a mogu i da zarade novac ako njihove verzije postanu popularne među drugim korisnicima.

Pročitajte i:  Slike koje kreira DALL-E 3 dobijaju vodeni žig

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,