OpenAI poboljšava politiku privatnosti na ChatGPT-u

OpenAI pooštrava ChatGPT-ove kontrole privatnosti. Kompanija je danas objavila da korisnici AI chatbot-a sada mogu da isključe svoje istorije ćaskanja, sprečavajući da se njihov unos koristi za podatke o obuci.

PCPress.rs Image

OpenAi donosi ChatGPT Business

Kontrole koje se uvode mogu se naći u korisničkim podešavanjima ChatGPT-a u novom odeljku pod nazivom Data Controls. Nakon što isključite prekidač za „Chat History & Training“, više nećete videti svoja nedavna ćaskanja na bočnoj traci.

OpenAI je takođe najavio predstojeću ChatGPT Business pretplatu pored svog ChatGPT Plus paketa od 20USD mesečno. Poslovna varijanta cilja „rofesionalce kojima je potrebna veća kontrola nad sopstvenim podacima, kao i kompanijekoja žele da upravljaju svojim krajnjim korisnicima. Novi plan će pratiti iste smernice za korišćenje podataka kao i njegov API.

Konačno, startup je najavio novu opciju izvoza, omogućavajući vam da sebi pošaljete kopiju podataka koje čuva. OpenAI kaže da ovo ne samo da će vam omogućiti da premestite svoje podatke na drugo mesto, već takođe može pomoći korisnicima da razumeju koje informacije čuva.

Pročitajte i:  Microsoft otključava Copilot AI unutar Office za preduzeća 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,