BIZIT plus

Optička mreža stiže i kod nas

Telekom Srbija nam donosi jedan od najbržih načina povezivanja na Internet, a to je postavljanje optičke mreže. Mts optička mreža omogućava nam novi način pristupa raznim multimedijalnim sadržajima. Dostupna nam je brzina Interneta koja ide i do 1 Gb/s, što će nam omogućiti brže preuzimanje filmova u HD rezoluciji, fotografija, muzike ili videa.

PCPress.rs Image

Potrebno je da mts tehničari povežu zgradu ili kuću na optičku mrežu koja će se sprovoditi unutar zgrade ili kuće i na taj način neće se menjati izgled unutrašnjosti stana ili kuće. Korisnik koji želi ovu uslugu mora prvo da se prijavi a potom zakaže termin koji mu najviše odgovara da mts tehničari dođu u njegov dom i obave sve potrebne radove.

Sama ugradnja optičkog priključka je besplatna i sve što je potrebno da uradite je da odredite mesto gde želite da ugradite novi uređaj i da izaberete paket po svojoj meri. Mts optika je za sada dostupna u 11 gradova i za par godina više od milion domaćinstava u Srbiji imaće pristup najzahtevnijim uslugama uz pomoć bržeg interneta.

Facebook komentari: