Orion telekom: brzina i sigurnost sajtova bez kompromisa

Integracijom najsavremenijih enterprise servisa, uz vrhunsku ekspertizu i dugogodišnje iskustvo, Orion telekom je vrlo brzo prepoznat kao provajder nove generacije koji nudi usluge visokog kvaliteta.

PCPress.rs Image

Reputacija i poverenje koje su izgradili doprineli su da njihovu infrastrukturu koja ima aktivnu DDoS zaštitu, pod brendom Data King, već dugi niz godina koristi veliki broj renomiranih malih, srednjih i velikih pravnih lica, kao i vladinih organizacija.

REGISTRACIJA DOMENA: više od 120 domena za potrebe vašeg biznisa

Registracijom domena osiguravate vlasništvo nad domenom, kao fizičko lice ili kompanija. Orion telekom se posebno ističe po velikom broju različitih domena iz nacionalnih .RS i .СРБ i internacionalnih ccTLD, gTLD i novih gTLD adresnih prostora. Veliki broj domenskih nastavaka omogućava da izaberete domen koji je vama potreban, u zavisnosti od ličnih ideja ili ciljeva kojima teži vaš biznis ili biznis vašeg klijenta. Domene možete poručiti putem online hosting prodavnice na sajtu datakingcloud.rs, kao i pogledati kompletnu ponudu.

WHOIS ZAŠTITA: zašto niko ne treba da zna da ste vi vlasnik domena?

Ukoliko nemate WHOIS zaštitu, jednostavnim unosom vašeg domena u WHOIS pretragu na jedan klik svima će biti dostupni vaši podaci. Upravo zato je od velikog značaja da zakupite zaštitu WHOIS podataka. U Orion telekomu ćete aktivacijom usluge WHOIS zaštite obezbediti vaše vitalne podatke i zaštititi ih od zloupotreba, krađe identiteta ili krađe informacija.

PREMIUM WEB HOSTING: dostupne Linux/Windows platforme

Shared (deljeni) hosting paketi koji se nalaze u ponudi Orion telekoma, zasnovani su na ultrabrzom SSD hardveru i nalaze se u njihovom data centru u Srbiji. Pažljivo kreirani SSD hosting paketi u skladu s potrebama korisnika obezbeđuju kvalitet, sigurnost, pouzdanost i maksimalne performanse u radu Web sajtova po pristupačnim cenama. Paketi su kreirani na osnovu dugogodišnjeg iskustva i zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika. U ponudi su paketi od SSD MINI – veličine 3 GB prostora, do SSD PREMIUM paketa – veličine do 50 GB prostora, obogaćeni 1-klik alatom (Softaculous Auto Installer), koji sadrži više od 400 aplikacija za brzu izradu sajtova, portala, online shop-ova itd.

SSL SERTIFIKATI: bezbedni sajtovi koje Google voli!

SSL sertifikat obezbeđuje šifrovanu vezu između browser-a i servera na kome se sajt nalazi, pa je bezbednost sajta i zaštita podataka lica koja ga posećuju ili ostavljaju podatke – zagarantovana. Na ovaj način će Google označiti sajt kao bezbedan i bolje ga rangirati prilikom pretrage u odnosu na sajtove koji ovaj sertifikat ne poseduju. Orion telekom se opredelio za prodaju renomiranih SSL sertifikata, svetski poznatog Comodo (Sectigo) sertifikacionog tela, uz različite nivoe enkripcije, koja pruža zaštitu od osnovnog do najvišeg nivoa.

PCPress.rs Image

CLOUD SERVERI: premijum klasa cloud servisa

Orion telekom nudi predefinisane cloud servere ili servere kreirane po potrebi klijenata, u zavisnosti od korisničkih želja (po potrebi Linux ili Windows OS). Ukoliko vam je cilj digitalizacija poslovanja, veća produktivnost ili unapređenje IT sistema uz SLA 99,99 odsto, Orion telekom nudi napredna cloud rešenja u domenu infrastrukture, sigurnosti i kontinuiteta poslovanja. Cloud platforma je realizovana na naprednoj NetApp HCI infrastrukturi i VMware virtuelizacionoj platformi. Oprema je smeštena u sertifikovanom Tier 3 data centru uz monitoring i podršku 24/7/365.

Korisna adresa: datakingcloud.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,