BIZIT plus

Osvajanje Bora

Proces pokrivanja Srbije 4G signalom je tema koja sve više okupira naše operatore, a krajem prošle nedelje imali smo prilike da uživo vidimo kako su mediji u Boru mogli da testiraju sve pogodnosti Vip 4G mreže.

PCPress.rs Image

Tokom druženja u Boru imali smo prilike da iz prve ruke probamo sve brzine nove 4G mreže, a nagradna igra koja je organizovana za prisutne najsrećnije je obradovala lepim novim telefonom, dok neki nismo imali toliko sreće 🙂

Vip 4G signal u Boru u ovom trenutku pored centra grada pokriva i prigradska naselja, između ostalog i Slatinsko naselje, Staro seliše, deo naselja Bolnička i deo naselja Sunce. Pored Bora, u istočnom delu Srbije Vip 4G mrežu dobiće i  Kovin, Kladovo, Negotin, Majdanpek, Zaječar i Knjaževac.

PCPress.rs Image“Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Do kraja godine ćemo omogućiti brz i pouzdan mobilni širokopojasni internet za 77% stanovništva, u više od 70 manjih i većih gradova Srbije. To Vip 4G mrežu čini najvećom mrežom četvrte generacije u Srbiji’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,