Otkriven dizajn konzole Lenovo Legion Go

Lenovo planira lansiranje nove konzole pod nazivom Legion Go.

PCPress.rs Image

Ovog meseca sve više se priča o novoj konzoli igre na Windowsu pod nazivom Legion Go. Očekuje se da će uređaj biti konkurent Asusovom Rog Appi koji je doprineo porastu popularnosti konzola koje mogu da pokreću PC igre.

Novi izveštaj je otkrio dizajn Legion Go. Ukupan dizajn pokazuje da je od konkurenata preuzeto ono najbolje. Podešavanja su u stilu Xbox i kontroleri su isti kao kod Nintendo Switch. Odvojiva funkcija je od pomoći jer pruža mogućnost korisnicima da igraju igrice sa prijateljima i članovima porodice bez kupovine dodatnih kontrolora.

Konzola ima ekran od 8 inča i očekuje se da je Full HD. Zadnja strana konzole je opremljena sa nekoliko okidača, desnim kontrolnim točkom i velikim ventilacionim otvorom dizajniranim za hlađenje. Što se tiče povezivanja, slike otkrivaju dva USB-C porta, dugme za napajanje, priključak za slušalice, dugmad za podešavanje jačine zvuka označene „+“ i „-„, kao i micro-SD slot.

Za sada nisu otkriveni nikakvi detalji u vezi sa specifikacijama uređaja ali očekujemo da čujemo više o tome u narednim danima.

Pročitajte i:  Microsoft možda priprema jeftiniju Xbox Series X konzolu

Izvor: gizmochina.com

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,