PC Press Studio

Otter.ai ekstenzija vrši automatsku transkripciju razgovora 

Automatska transkripcija razgovora koji se obavljaju putem Google Meet-a, radi i sa besplatnim i sa plaćenim Otter account-ima.

PCPress.rs Image

Mnogo lakša automatska transkripcija

Uz pomoć nove ekstenzije za Chrome, sada možete izvršiti automatsku transkripciju i omogućiti closed captions za pozive Google Meet-a. Sastanci će se transkribovati u realnom vremenu, a transkripti će se sačuvati na vaš Otter nalog da biste kasnije mogli da im pristupite i da ih delite.

Otter.ai kaže da ekstenzija radi i sa besplatnim i sa plaćenim Otter account-ima. Da biste počeli da koristite ovu novu mogućnost, potrebno je da download-ujete ekstenziju Otter.ai Chrome. Kada je instalirate, idite na meet.google.com, a zatim kliknite na Otter ekstenziju. Zatim će vam biti zatraženo da se prijavite da biste koristili ekstenziju. Odatle se prijavite na sastanak, dodirnite dugme „snimaj“ iz Otter ekstenzije i trebalo bi da vidite kako transkripcija počinje da se popunjava u realnom vremenu. Takođe možete da aktivirate closed captions tako što ćete kliknuti na dugme sa „cc“ uokvireno u prozoru Otter.

Pročitajte i:  Google Meet sada može detektovati kada fizički podignete ruku

Google Meet već nudi funkciju titlova, koju možete uključiti klikom na sličnu ikonu u meniju na dnu prozora Meet-a, pa će odabir biti stvar ličnih želja. Otter.ai ne vrši samo transkripcije poziva Google Meet, već može biti integrisana i sa Zoom-om. Ali da biste koristili integrisane Otter-ove transkripcije uživo u Zoom-u, moraćete da imate plaćeni Otter i Zoom plan.

Izvor: Theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: