BIZIT plus

Otvoren sajam Nove tehnologije u obrazovanju

U beogradskom BelExpo centru otvoren je sajam Nove tehnologije u obrazovanju. Sajam traje dva dana, 27. i 28. februara, a posvećen je upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija  u sistemu obrazovanja.

IMG_20150227_102044

Ovaj sajam, drugi po redu, organizuje British Council u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvojaMinistarstvom trgovine, turizma i telekomunikacijaPrivrednom komorom Srbije i drugim partnerima, a jedan od medijskih sponzora je i naša izdavačka kuća.

“Želimo da pomognemo nastavnom i drugom osoblju u školama i fakultetima u Srbiji i regionu, kao i svima koji su uključeni u donošenje obrazovnih politika da osavremene nastavni proces i na što bolji način iskoriste mogućnosti koje nove tehnologije pružaju. O ovim važnim temama govoriće se na velikoj regionalnoj konferenciji u Beogradu, a pratiće je i sajamski program u okviru koga će svoja rešenja predstaviti više od 40 kompanija, izdavačkih kuća i obrazovnih institucija iz Srbije i regiona, kao i Velike Britanije”, kažu organizatori.

IMG_20150227_103500

Program konferencije možete pronaći na zvaničnom sajtu, a ukoliko niste u prilici da posetite, možete pratiti live strim na ovom linku.

Pročitajte i:  Održana Nedelja privatnosti

 

Facebook komentari: