PC Press Studio

Recept za dobru platformu

U poslednjih godinu dana portal Recepti&Kuvar online privlači veliku pažnju i velike posete. Na njemu korisnici mogu da objavljuju svoje recepte, pronađu neke nove kao i da se informišu o raznim aspektima kuvanja. Započet je tiho, praktično kao tajnoviti pilot projekat i ipak uspeo da za samo nekoliko meseci okupi 100000 posetilaca.

tablet

Nagli i upadljivi uspeh ovog portala nije ni malo iznenađujući kad se zna da iza njega stoji porodica firmi i projekata vođena poznatim regionalnim IT integratorom, kompanijom Linkom-PC. Pored ostalih usluga koje nudi, Linkom-PC je razvio i vrhunski web hosting i zatim to i primenio na portal Recepti&Kuvar online. Ta platform spaja dva sveta, savršeni hosting je omogućio da se oko savršene kolekcije recepata okupe svi ljubitelji dobre kuhinje na našim prostorima u okruženju koje je efikasno, korisno i ukusno.

Portal Recepti&Kuvar online je zaokružio svoju uspešnu godinu prepoznavanjem i nagrađivanjem upravo onih koji ga čine tako uspešnim – korisnika i aktivnih partnera. Krajem januara je održana mala prigodna svečanost u Hotelu Zira u Beogradu gde su se najstrastvenijim i najuspešnijim autorima priloga na sajtu obratili ključni ljudi projekta i njihovi vredni saradnici, među ostalima i Miodrag Ilić, vlasnik kompanije Linkom-PC, poznati stručnjak za ishranu Toni Radić, a pomenimo i prisustvo eminentne Cvijete Mesić.

responsive

 

Najuspešniji autori recepata su nagrađeni prigodnim kuhinjskim napravama, poklonima partnera projekta, poput Metalca i Tefala, firmi koje su već prepoznale značaj ovog portala za sebe i svoje mušterije. Gospodin Miodrag Ilić, vodeća osoba ovog projekta i vlasnik Linkom-PC-a ima jednostavnu poruku: ”Počeli smo sa ambicijom da pokažemo kako izgleda kada se profesionalna platforma, profesionalni hosting i uzbudljiva tema ponude pametnim i strastvenim korisnicima. Mi smo presrećni zbog dosadašnjeg uspeha, ali naši apetiti su još veći, želimo da ovo bude referentna platforma za kulinare, kuvare i sve koji se bave dobrom hranom u ovom regionu pa i šire.“

Ono što je sasvim jasno već iz ove prve faze postavljanja projekta Recepti&Kuvar online (http://www.recepti-kuvar.rs/ ) je da konačno postoji profesionalni pristup ovom tržištu i ovoj temi, pa se na jednom mestu nalaze najbolji recepti na svetu, entuzijasti za zdravo i ukusno kuvanje , kao i proizvođači hrane, opreme za kuvanje i ostali zainteresovani za ovu oblast.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,