Otvorena druga Mi prodavnica u Beogradu

Xiaomi je uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar danas, 24. maja, otvorio drugu Mi prodavnicu u Srbiji, u novom tržnom centru Ada Mall.

PCPress.rs Image

Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio popuste i akcije tako da ni ovoga puta nije izostao red onih koji su želeli da se ponove Xiaomi proizvodima. Svi koji su danas doneli bilo koji polovni Xiaomi telefon dobili su 30% popusta na kupovinu novog telefona. Ceo ecosystem Xiaomi proizvoda danas je na popustu od 15% a GOLD linija mobilnih telefona Mi A1, Redmi 5A, Mi A2 samo na dan otvaranja prodaju se po specijalnim cenama.

U ekskluzivnom prostoru na drugom spratu Ada Mall-a, svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima. Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera, igračaka i električnih skutera.

Pročitajte i:  Xiaomi EV osnovao preduzeće sa CATL-om 

PCPress.rs Image

Prodavnica se nalazi u Ada Mall šoping centru na drugom spratu i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h, od dana otvaranja odnosno 24.05.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,