PC Press Studio

Otvorena Sinergija 08

MSSinergija08_1

Sinoć je u Novom Sadu otvorena osma po redu Sinergija, najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope. Na uvodnom predavanju, kojem je prisustvovalo oko preko 500 IT profesionalaca iz Srbije i regiona, predstavljene su najnovije Microsoftove tehnologije i proizvodi. Tokom naredna tri dana kroz sale Master centra proći će preko 1500 prijavljenih učesnika Sinergije 08, koji će na 120 predavanja, organizovanih u 8 paralelnih sesija i podeljenih u 13 oblasti, moći da čuju sve o kretanjima u informatičkom svetu i da vide najnovije Microsoftove proizvode u akciji.

Značajan segment ovogodišnje konferencije zauzima predstavljanje novih proizvoda. Microsoft SQL Server 2008 će svoju lokalnu premijeru doživeti upravo na Sinergiji, a zvanično će biti predstavljen Microsoft Dynamics NAV 5.0, poslovno-informacioni sistem koji je potpuno lokalizovan i prilagođen načinu poslovanja u našoj zemlji i trenutno se koristi u više od 150 kompanija u Srbiji. Jedan od noviteta ovogodišnje Sinergije je i „Hack The Gate“, online takmičenje u traženju propusta kod Web aplikacija. Tu su i „Doctor“ laboratorije, za „popravljanje“ SQL programskog koda, kao i za oporavak Active Directory podsistema i podataka kojima rukuje Exchange Server, kao i nastavak prošlogodišnjeg uspešnog koncepta „Master of Deployment“ kursa, koji je za Sinergiju 08 unapređen i moći će da primi više zainteresovanih učesnika.

Pročitajte i:  CEO Microsoft-a: Saradnja sa OpenAI je sigurna uprkos otpuštanju Altmana

Sinergija Expo, prostor u kojem partneri i prijatelji Sinergije tradicionalno izlažu svoje proizvode, će ove godine po prvi put biti otvoren i za širu javnost. Trećeg dana konferencije, u četvrtak, 16. oktobra, od 16 do 19 časova, Sinergija Expo će otvoriti svoja vrata za sve zainteresovane, koji će moći da se lično uvere u bogatstvo i kvalitet ponude usluga i proizvoda nekih od preko 20 partnera i prijatelja Sinergije 08.

Vesti iz kompanije Microsoft

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,