ePlaneta

Ove godine tableti su pravi izbor

Pristupačni tablet je ono što želite da poklonite dragoj osobi, ali se još uvek niste odlučili za konkretan model? Mi vam nudimo par predloga.

xwave
Xpad 71 i Xpad 91

Kompanija XWave nudi veliki izbor tableta zavisno od afiniteta i veličine džepa, svako može odabrati poklon za sebe ili sebi dragu osobu.

Mi vam predlažemo modele XWave Xpad 71 i Xpad 91. Ako zanemarimo veličinu ekrana, oba uređaja nude isti procesor na 1,2 GHz, 512 MB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora koji se može proširiti microSD karticom, a oba tableta rade na Androidu  4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Uz svaki tablet kupac dobija torbicu, a donosioci našeg vodiča dobijaju i popust.

prestigio_multipad_7_Prime_Duo_BIG
Prestigio MultiPad 7.0 PRIME DUO

Ako u „godini tableta“ još niste nabavili model za sebe, onda je Prestigio MultiPad 7.0 PRIME DUO pravi kandidat. Krasi ga IPS ekran dijagonale 7“ i rezolucije 1024×768 piksela. Još više pohvala zaslužuje unutrašnjost, pa će vas obradovati brz dual-core procesor (AML8726-M na 1,5 GHz) s posebnim grafičkim pojačanjem za multimediju i pregled web strana.  Uređaj ima 1 GB RAM-a i 16 GB prostora za aplikacije i podatke. Tablet pokreće Android 4.0.4, a Prestigio uz ovaj model poklanja kožnu futrolu.

Intex iBuddy 3
Intex iBuddy 3

Ukoliko želite tablet za manje od 10.000 dinara, dobar izbor može biti Intex iBuddy 3. To je 7-inčni tablični računar vrlo privlačnog dizajna čiji su Cortex A8 procesor i prateći grafički čip dovoljni da zabave korisnike satima kvalitetne multimedije, a 512 MB RAM-a trebalo bi da bude dovoljno i za pokretanje nekoliko savremenijih aplikacija. iBuddy 3 može da pristupi i 3G mreži ukoliko se odlučite da nabavite i opcioni 3G USB modem

Više o svim ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,