Ovi App wizard takmičenje

ovi-store-logo Kompanija Nokia pokrenula je 18. novembra nagradnu igru u Srbiji. Svi vlasnici aplikacije izradjene uz pomoć Ovi app Wizard alatke mogu, nakon objavljivanja aplikacije na Ovi Store-u, prijaviti svoju aplikaciju za takmičenje i osvojiti najnoviji smart telefon kompanije Nokia – Nokia N8!

Sve što je potrebno uraditi je od svog online medija ili bloga sa RSS feed-om, ili RSS feed-a Facebook profila napraviti aplikaciju koristeći veoma jednostavnu alatku Ovi app wizard (http://www.nokia.rs/usluge-i-aplikacije/appwizard ) i zatim aplikaciju objaviti na Ovi Store-u. Poslednji korak je prijava za takmičenje slanjem imena i prezimena, naziva aplikacije, kao i linka koji vodi ka njoj na adresu appwizard.serbia@ovi.com

Prijave se primaju do 20. decembra. Nakon tog datuma, vlasnik novog Nokia N8 smart telefona biće kontaktiran na svoj e-mail! Kako bi svi učesnici imali jednake šanse, pobednik će biti slučajno izvučen, sa tim što svako preuzimanje vaše aplikacije sa Ovi Store-a povećava šansu da to budete upravo vi!

Posetite stranice http://www.nokia.rs/microsites/takmicenje za sve dodatne informacije i detaljna objašnjenja. Za više informacija o događaju Nokia World 2010, posetite http://events.nokia.com/nokiaworld.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove
SBB

Tagovi: , , , ,