Otvorite kutiju čokolade i dođite na BIZIT seminar

“Život je kao kutija čokolade, dok je ne otvoriš ne znaš šta ćeš dobiti”, omiljeni je citat Jack Ma-a, vlasnika Alibabe. Ne znajući šta ga čeka, jer kako kaže, danas je teško, sutra još teže, ali prekosutra će sinuti sunce, Ma-a je sopstveni uspeh “predvideo” 15 godina ranije. Za uspeh vašeg biznisa ili karijere je neophodno da imate viziju. Nije nemoguće da neće uspeti iz prve, baš kao Ma-a, ali poslušajte ga i “Nikada ne odustajte”. Saveti Ma-a su nešto što ste verovatno već čuli, ali nikad nije na odmet da se ponove, jer ako ste malo skrenuli s vašeg puta, oni će vas sigurno vratiti.PCPress.rs Image

Kako na tom putu ne bi prolazili non-stop kroz trnje, stalno se treba edukovati. Zato smo organizovali BIZIT seminar “Sve(t) je marketing”, sa idejom da vas provedemo kroz sve moderne tehnike, koje će unaprediti vaše poslovanje ili karijeru, i doneti vam željeni uspeh. Kaže se, pametni slušaju savete uspešnih, zato će na seminaru vaši predavači biti: Lazar Džamić, Voja Žanetić, Miloje Sekulić, Maja Perović Lazarević Dragan Grubački, Nenad Pantelić, Nevena Ružić i uvek inspirativan Branko Đaković.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga

Ne propustite promotivni popust za rane prijave, još danas i sutra, jer s novcem treba odgovorno da se ponašamo. Dozvolite da vam uspeh bude na dohvat ruke!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,