Pakom: Samsung osetljiv na dodir

UltraTOUCH_lifestyle Samsung se godinama trudi da bude najbolji brend u domenu proizvodnje telefona visokog stila. To je jedan od razloga što se kod nas, a i u svetu, ženski deo populacije najčešće opredeljuje za kupovinu upravo jednog od Samsung-ovih modela. Kao najnoviji dodatak i predvodnik Ultra linije, UltraTOUCH je veoma lep full-touch mobilni telefon koji spaja touch screen tehnologiju, sofisticiran dizajn i veliki broj multimedijalnih opcija. Još jedna prednost ovog modela je ta što je njegov AMOLED ekran dijagonale 2,8” otporan na ogrebotine i nudi izuzetno jasne i žive boje. Da li će pripadnice lepšeg pola to smatrati prednošću ili nedostatkom, nismo sigurni, tek novi UltraTOUCH je veoma tanak – svega 12,7 mm.

Prijatno su nas iznenadile kamera od 8 megapiksela, LED blic i smile shot modalitet rada. Ovo poslednje je bilo naročito zanimljivo: za one koji nisu imali prilike da se sa ovom funkcijom upoznaju, smile shot je opcija na osnovu koje telefon odbija da snimi fotografiju sve dok se ne nasmejete. Pored kamere, UltraTOUCH nudi i GPS navigaciju, obezbeđujući detaljne mape koje će korisnike navoditi od vrata do vrata. Geo-tagovanje kroz GPS omogućuje označavanje fotografija sa geografskom dužinom i širinom, što znači njihovo olakšano korišćenje na socijalnim mrežama i sajtovima za fotografije. Ako ste Internet zavisnik, obradovaće vas informacija da Samsung UltraTOUCH podržava 7,2 Mbps HSDPA vezu, nudeći brz pristup internetu.

Pročitajte i:  Samsung počeo da uklanja reklame iz aplikacija

UltraTOUCH_S8300_blue Još jedna korisna opcija je i mogućnost izvlačenja mobilnih vidžeta na ekran, tako da će vam aplikacije koje svakodnevno koristite biti uvek nadohvat ruke. Ipak, da su u Samsung-u konsultovali urednice ove Pink strane, sada bismo u prodavnicama imali i Samsung UltraTOUCH u roze boji. Ako vam to nije naročito bitno a rešili ste da sebe počastite jednim dobrim gedžetom, ovo zadovoljstvo će vas koštati 39.999 dinara. Novi UltraTOUCH vas čeka u Pakom shop-u, u Balkanskoj ulici.

Pakom: www.pakom.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,