Pametna industrija – između EDGE-a i CLOUD-a, Rittal, Dejan Dokmanović | BIZIT2021

Dejan Dokmanović, izvršni direktor regionalne kancelarije kompanije Rittal je govorio o portfoliju te kompanije, kao i njenim rešenjima, uključujući i kompletnu infrastrukturu za data centre.

PCPress.rs Image

Njegovo predavanje se posebno fokusiralo na Edge data centre, koji su trenutno veoma aktuelni i predstavljaju glavni trend u savremenoj eri gde se javlja ogromna potreba za proračunavanjima i obradama podataka “na obodima mreže”.

“Edge computing je osnova za kompletan IoT ekosistem. Internet stvari ne može da funkcioniše bez ogromne količine proračunavanja od strane tih hiljada i miliona uređaja pre nego što se podaci uopšte pošalju u data centre. Decentralizacija i nova rešenja će omogućiti pametne gradove i pametne uprave, pametnu industriju i pametne fabrike. Rittal nudi brojna rešenja za Industriju 4.0, skalabilne, modularne data centre dizajnirane za Edge eru.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,