PC Press Studio

Samsung: Pametna tehnologija je ključ funkcionalnosti

Bez obzira na to da li živite u kući, stanu, manjem ili većem prostoru, moderna tehnologija je ono što pomaže da vaš dom bude uredan i funkcionalan.

S obzirom na to da generalno čišćenje predstavlja jedan detaljan i nimalo lak proces, najbolje je na samom početku dobro se organizovati, ali i informisati se koji su to uređaji koji mogu da olakšaju ceo proces.

Tehnologija je u fokusu

Inovativni, pametni kućni uređaji su must have današnjice. Pored toga što se iz godine u godinu njihov dizajn prilagođava estetskim standardima, njihova funkcionalost raste sa svakom novom serijom uređaja. Baš takvi su uređaji iz Samsung Bespoke Home linije.

PCPress.rs Image

Kada su u pitanju usisivači i mašine za pranje veša, zaista je potrebno da kvalitet bude njihova glavna karakteristika, što zaista potvrđuju Samsung Bespoke Jet usisivač i Samsung mašine za pranje i sušenje veša.

Potpuno novi način usisavanja

Samsung Bespoke Jet usisivač predstavlja pravi, vrhunski uređaj sa inovativnom tehnologijom koja definitivno zadovoljava sve potrebe korisnika. Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, ovaj uređaj se može pohvaliti posedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Takođe, s obzirom na to da poseduje All-in-One Clean Station postolje, može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

PCPress.rs Image

Ovo postolje takođe puni uređaj, kako biste lako nastavili sa čišćenjem kada se baterija isprazni, a pošto je usisivač opremljen unapređenim digitalnim inverterskim motorom, čišćenje će biti snažnije nego ikada sa usisnom snagom od 210 W. I vaš laminat i parket će voleti Bespoke Jet jer će on uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno očistiti sve podove. Odlična karakteristika je i što unapređeni Spray Spinning Sweeper ima tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Pročitajte i:  Samsung telefon sa trostrukim ekranom

Usisavanje možete učiniti još lakšim i uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisivač na svetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasifikovati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, nameštaja ili drugih prepreka. Takođe, može prepoznati da li je predmet lomljiv i izbeći predmete koji su identifikovani kao opasni po njega.

Efikasno čišćenje uz inteligentno pranje

Kada na red dođe sređivanje ormara i odeće, u pomoć priskaču Samsung mašine za pranje i sušenje veša sa modernom tehnologijom koju ste oduvek želeli. Samsung mašina za veš pruža funkcionalno pranje čak i na najnižim temperaturama uz Eco Bubble tehnologiju. Sistem QuickDrive skraćuje vreme pranja bez smanjenja efikasnosti. Tu su i praktična Add Wash vrata koja vam omogućavaju dodavanje zaboravljene odeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja.

PCPress.rs Image

Mašina sa higijenskom parom takođe uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9 posto bakterija i alergena. Za savršenu negu veša potrebna je i sušilica koja nežno suši odeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno peglanje, a baš to nudi ovaj Samsung uređaj.

Pročitajte i:  Samsung otvorio besplatnu „zonu igrica“ u Njujorku i Londonu

Pet godina garancije

Ukoliko se dvoumite, znajte da je baš sada vreme za kupovinu novih kućnih uređaja jer promocija pet godina garancije važi za određene frižidere, veš-mašine, ugradne kuhinjske aparate, mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene od 1. februara do 31. decembra 2023, kao i za pojedine modele mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša kupljenih u periodu od 1. februara do 31. marta 2023, kao i od 1. oktobra do 31. decembra 2023.

Korisna adresa: samsung.com/rs/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *