BIZIT plus

Pametne naočari Noise i1 sa kontrolama na dodir i zamenljivim sočivima lansirane u Indiji

Noise, brend elektronskih nosivih uređaja, prešao je dug put otkako je 2018. počeo da prodaje pametne satove i TWS slušalice.

PCPress.rs Image

Baterija može da traje do 9 sati

Kompanija vodi na tržištu pametnih satova u  Indiji ranije ove godine, pobedivši konkurente kao što su Boat i Fire-Boltt. Sada, Noise upada u sektor pametnih naočara sa lansiranjem svog prvog modela, Noise i1 u Indiji. Noise i1 dolazi u dve varijante, odnosno i1 Round i i1 Square, i nudi razne pametne funkcije kao što su hands-free pozivi, muzika, glasovni asistenti i još mnogo toga. Razvio ga je Noise Labs, koji je kompanija postavila ranije ove godine.

Noise i1 koristi tehnologiju Bluetooth verzije 5.1 za povezivanje sa pametnim telefonima. Pametni okviri podržavaju i iOS i Android, a zahvaljujući kompanijinoj Hyper Sync tehnologiji, automatski se povezuje sa uređajem čim su ručke otvorene i isključuju se kada su zatvorene. Korisnici mogu da uživaju u slušanju muzike ili hands-free poziva koristeći ugrađene zvučnike sa drajverom od 16,2 mm. Naočare podržavaju kompanijsku vođenu audio tehnologiju koja kanališe zvuk pravo u uši korisnika. Oni takođe mogu da kontrolišu reprodukciju zvuka, pozive i pozivaju glasovne asistente koristeći multifunkcionalne kontrole na dodir na slepoočnicama.

Pročitajte i:  Vaš Android browser je pun bespotrebnog sadržaja - očistite ga sa nekoliko dodira

Noise i1, prema kompaniji, može da isporuči do 9 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem, s obzirom na to da se muzika pušta na 70% jačine zvuka. Iako je potrebno oko 1,5 sat da se potpuno napuni, korisnici mogu da iskoriste tehnologiju Instacharge uređaja za nošenje da bi ga iskoristili za 120-minutnu reprodukciju za samo 15 minuta. Noise i1 uključuje par sočiva za sunčane naočare koja su sertifikovana da pružaju 99% zaštitu od UVA/B zraka. Takođe dolaze sa providnim sočivom sa slojem za filtriranje plave svetlosti koji korisnici mogu da menjaju dok rade pred ekranima. Štaviše, oni mogu da zamene sočiva sa svojim postojećim sočivima koje je propisao lekar da bi Noise i1 učinili svojim primarnim naočarima. Osim ovih, pametne naočare imaju minimalističku torbicu za nošenje i IPX4 ocenu za vodootpornost. Teži oko 47 g.

Izvor: Beebom

 

Facebook komentari: