BIZIT plus

Panasonic najavio nove modele bežičnih Bluetooth slušalica

Panasonic je najavio nekoliko novih modela Bluetooth slušalica, kako za nošenje na uhu, tako i za nošenje u uhu. Odlikuje ih atletsko-opušteni stil (Athleisure), koji je kombinacija ulične i sportske odeće, te pruža udobnost i svestranost. Za konzervativnije orijentisane korisnike, tu su takođe po jedan novi model Bluetooth slušalica za nošenje na uhu i u uhu (HTX20B). HTX serija je time osvežena po prvi put u 11 godina.

PCPress.rs Image

RP-HF410B slušalice za nošenje na uhu: Bežična 24-časovna reprodukcija

HF410B slušalice za nošenje na uhu omogućavaju bežičnu Bluetooth reprodukciju uz jednostavan, a opet otmen dizajn. 30-milimetarske drajverske jedinice sa neodimijumskim magnetima daju jasan, snažan bas uz čiste vokale. Extra Bass System (XBS) kombinuje sistem Acoustic Bass Control koji optimizuje tok vazduha pomoću filtera i električno kolo za akustično podešavanje koje poboljšava reprodukciju niskog opsega kako bi se dobio bogat i dubok zvuk basa uz manje distorzije.

Model HF410B daje jasan, robustan bas smanjene distorzije. Opremljene punjivom baterijom visokog kapaciteta koja omogućava punih 24 sata neprekidne reprodukcije, HF410B slušalice idealne su za pouzdanu, dugotrajnu upotrebu u pokretu. Lagani dizajn spušta njihovu težinu na 130 g, a optimalni bočni pritisak odgovoran je za prijatno nošenje tokom višesatnog slušanja.

Pročitajte i:  Apple je navodno pokušavao da poveže Apple Watch sa Android-om

PCPress.rs Image

Ove slušalice nasleđuju mehanizam unutrašnjeg sklapanja sa obrtnim mehanizmom koji je karakterističan za seriju HF, što im omogućava da se kompaktno spakuju u torbu radi jednostavnog nošenja. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji aktiviranja glasovnog asistenta, možete uživati u „hands-free“ upotrebi sa vašeg mobilnog telefona.

RP-NJ310B slušalice za nošenje u uhu: Jednostavne za nošenje, sa simetričnim dizajnom za čist zvuk u pokretu

NJ310B slušalice su kompaktnog dizajna dubokih boja koji se prirodno uklapa uz atletsko-opuštenu modu. 9-milimetarski drajveri za akustičku izolaciju postižu čist zvuk i robustan bas. Extra Bass System (XBS) kombinuje dizajn sa otvorom koji optimizuje protok vazduha i električno kolo za akustično podešavanje kako bi poboljšao reprodukciju niskog opsega za uživanje u jasnom, robusnom zvuku basa smanjene distorzije.

PCPress.rs Image

Zbog oblika sa dvostrukim hvatom jednostavne su za nošenje i dobro leže u ušima. Čak i uz bežični dizajn, lagano, kompaktno telo omogućava udobno nošenje. NJ310B slušalice isporučuju punih 6 sati neprekidne reprodukcije kada su potpuno napunjene. Funkcija brzog punjenja omogućava korisniku da bateriju napuni za 15 minuta, dok se sprema da izađe iz kuće, što omogućava 70 minuta reprodukcije. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji aktiviranja glasovnog asistenta, možete uživati u „hands-free“ upotrebi sa vašeg mobilnog telefona.

Pročitajte i:  Apple dodaje upozorenja za iPhone  

RP-HTX90N: Uživajte u dugotrajnom bogatom i dinamičnom zvuku, bez ometanja

HTX90N slušalice opremljene su tehnologijom za poništavanje buke kako bi blokirale raznu svakodnevnu buku i pružile vam optimalno okruženje za slušanje. Drajveri koji poboljšavaju zvuk, prečnika 40 mm sa neodimijumskim magnetima osiguravaju isporuku bogatog zvuka. Pored toga, funkcija Acoustic Bass Control optimizuje kretanje napred-nazad drajvera kako bi se proizveo oštar, dinamičan zvuk basa. Funkcija Bass Enhancer takođe pojačava donji opseg kako bi se na dodir dugmeta podigao nivo niskofrekventnog zvuka, kada god vam je to potrebno da biste proširili načine na koje uživate u muzici koju volite.

PCPress.rs Image

HTX90 slušalice idealne su za pouzdanu, dugotrajnu upotrebu u pokretu. Punjiva baterija visokog kapaciteta omogućava punih 24 sata neprekidne bežične reprodukcije (kada je uključeno poništavanje buke) ili možete jednostavno da priključite isporučeni audio kabl kako biste poneli svoju muziku bilo gde bez brige o preostaloj količini baterije.

Zahvaljujući ugrađenoj funkciji aktiviranja glasovnog asistenta, možete uživati u „hands-free“ upotrebi sa vašeg mobilnog telefona. HTX90N je dostupan u mat crnoj, vanila beloj i indigo teget boji.

Facebook komentari: