BIZIT plus

Panasonic od novembra nudi produženje garancije za televizore na pet godina

Panasonic je i za kraj ove godine pripremio sjajnu akciju u kojoj svi kupci vrhunskih LCD i OLED televizora mogu dobiti besplatnu produženu garanciju u trajanju od  čak pet godina.

PCPress.rs Image

Ukoliko kupite televizor marke Panasonic u periodu od 4.11.2019. do 26.01.2020. i registrujete svoju kupovinu najkasnije do 26.02.2019, dobićete besplatnu petogodišnju garanciju na svoj novi uređaj! Ceo postupak je jednostavan i traje samo nekoliko  minuta, a kad ga dovršite, primićete sertifikat o produženoj garanciji u obliku PDF-a.

Sve što trebate učiniti jeste sledeće:

  • U trajanju akcije (od 4. novembra 2019. do 26. januara 2020, uključujući i te datume) kupiti neki od novih televizora kompanije Panasonic uključenih u ovu promociju kod nekog od trgovaca u Srbiji
  • Sačuvati račun i najkasnije do 26. februara 2020. registrovati uređaj na web adresi www.panasonic5y.com/RS.

U ponudi je dvadeset i pet modela televizora iz Panasonic linije za 2019, dijagonale od 40 do 75 inča, uključujući i popularnu i pristupačnu seriju LCD televizora GX700, kao i vrhunske LED modele iz serije GX800 kao i najbolje OLED televizore GZ950 i GZ2000. Tačan popis modela potražite na navedenoj adresi, gde možete pronaći i službena pravila ove promocije.

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

PCPress.rs Image

Svi Panasonic televizori za 2019. godinu nude poboljšanja u kvalitetu slike i zvuka. U ponudi 4K LCD-ova glavnu ulogu ima visok dinamički raspon u svim svojim oblicima. Čak i serija GX700 s početka nudi podršku za standarde HDR10 i HLG. Zahvaljujući jačem procesoru HCX serija GX800 svedoči o Panasonic-ovom nastojanju da prednosti HDR formata dinamičkih metapodataka ponudi na masovnom tržištu podrškom za HDR10+ i Dolby Vision, dok na području zvuka toj kombinaciji dodaje i Dolby Atmos. Serija GX900 ima istu široku HDR kompatibilnost kao i GX800.

Svi OLED modeli, uključujući GZ950, GZ1000 i GZ1500, nude revolucionarnu obradu slike zahvaljujući procesoru HCX PRO Intelligent – najsnažnijem koji je Panasonic ikada proizveo. Svi oni podržavaju i HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG i HLG Photo, čime je osigurana potpuna kompatibilnost sa svim aktuelnim komercijalno dostupnim HDR formatima. Bez obzira na izvor, gledaocu se uvek garantuju najuvjerljivije dinamičke slike moguće na jednom televizijskom ekranu.

PCPress.rs Image

Svi Panasonic OLED televizori za 2019. nude i sertifikat „Recommended by Netflix“ tako da imaju poseban režim rada kalibrisan za taj popularan servis za gledanje serija i filmova putem Interneta.

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

Promocija važi za fizička lica, građane Republike Srbije, i za proizvode kupljene na teritoriju Republike Srbije. Moguće je kupiti i registrovati i više od jednog proizvoda. Pravila akcije potražite na: www.panasonic5y.com/RS.

Facebook komentari: