PC Press Studio

PANTHEON proslavio 25 godina postojanja

Datalab, vodeći proizvođač softverskih rešenja u jugoistočnoj Evropi, 29. i 30. septembra 2022. održao je međunarodnu PANTHEON konferenciju u Opatiji, čime je svečano obeležio 25. godina svog poslovanja.

PCPress.rs Image

Na konferenciji koja nosi naziv PANTHEON Hands-on, korisnici su uz pomoć Datalabovih konsultanata, u praksi i iz prve ruke testirali nove funkcionalnosti i poboljšanja poslovno-informacionog programa PANTHEON.

U dva konferencijska dana, ugledni gosti, partneri i PANTHEON konsultanti govorili su o budućnosti u poslovanju, elektronskom knjiženju i nastavku digitalizacije. Predstavljena je najnovija tehnologija, koja rešava velike izazove i istovremeno donosi nove mogućnosti.

PCPress.rs Image

Andrej Mertelj, osnivač, član upravnog odbora i glavni izvršni direktor kompanije Datalab Tehnologije, je na otvaranju međunarodnog PANTHEON događaja izjavio:

»U prvih 25 godina smo ideju dva mlada vizionara doveli do zajednice od skoro 80.000 zadovoljnih korisnika najboljeg sistema ERP-a u Jugoistočnoj Evropi. Tada je utisnut moćan pečat na IT zajednicu cele regije.

Uz ogromnu količinu rada, znanja i predanosti, ali i uz slogan Datalaba »Pretvorite podatke u profit« odredili smo naš put od samog početka: pomagati preduzećima da na osnovu poslovnih podataka i upotrebu IT alata, stvore veću poslovnu dobit.

Pročitajte i:  WMS softver: za tačan uvid u vaše skladište

Ekonomske i političke razmere nikada nisu uticale na naše rezultate, jer uvek vidimo priliku za novi razvoj  poslovanja. Sinergija Datalaba, naših korisnika i partnera uvek daje neke nove prilike za dalji zajednički rast. Pa i za narednih 25 godina PANTHEON-a.«

PCPress.rs Image

O PANTHEON-u

PANTHEON™ je sveobuhvatan poslovni informacioni sistem za vođenje, upravljanje i razvoj preduzeća. ERP sistem PANTHEON™ podržava sve poslovne procese za svakodnevni rad korisnika, kao što su, povezivanje robno-materijalnog i finansijskog poslovanja – upravljanje blagajnom, magacinsko poslovanje, računovodstvo i finansije, obračunavanje PDV-a, izdavanje putnih naloga, vođenje kadrovske evidencije, pregled plaćanja i vođenje proizvodnje.

Poslovni sistem PANTHEON™ je otvoren ERP sistem, koji radi na MS SQL bazi podataka i omogućava drugim poslovnim sistemima, da se povežu sa PANTHEON-om kao centralnim poslovnim sistemom. PANTHEON je u potpunosti prilagođen lokalnom zakonodavstvu.

O Datalabu

Datalab je vodeći proizvođač poslovnih rešenja (ERP) za mala, srednja i velika preduzeća u jugoistočnoj Evropi. Kvalitet Datalabovih programskih rešenja potvrđuje više od 78.000 zadovoljnih korisnika. Kompanija je već 25 godina prisutna u 12 država, i kontinuirano raste izvan geografskih okvira.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,