BIZIT plus

PC Igre: broj 19 online i u PC Press-u

pc_igre_mart09 PC Igre e-magazin je besplatni PDF magazin posvećen kompjuterskim igrama. Glavna tema ovog broja je pregled godine pred nama i osvrt na finaliste festivala nezavisnih igara (IGF). “Igra broja” je Mirror’s Edge.

Najavljujemo vam Tom Clancy’s H.A.W.X., Overlord II, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a tu je i par reči o The Sims 3. Pored odlične parkour simulacije opisali smo još i Shaun White Snowboarding, Crayon Physics Deluxe i The Lord of the Rings: Conquest, najnoviju akcionu igru franšize.

Rubrika PC Legend je ovoga meseca posvećena misterioznom Agentu 47, u izdanju iz igre Hitman 2: Silent Assassin, dok je rubrika Retro obradila Lands of Lore, RPG iz davne 1993. godine. Gears of War 2 je našao svoje mesto u rubrici Konzole, kada već PC igrači nisu mogli da ga dobiju.

Tu je i drugi deo vodiča o A Vampyre Story, a u rubrici Download možete naći linkove ka najnovijim zakrpama za igre, kao i neizostavne šifre.

Od 14. februara, najnovije izdanje e-magazina PC Igre, možete da preuzmete sa sajta www.pcigre.com, a kao što je i uobičajeno, novo izdanje naći ćete i kao redovan prilog na DVD-u uz martovsko izdanje časopisa PC Press.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group
Računari i Galaksija
Tagovi: ,