BIZIT plus

PC Press 196 u prodaji

Naše 196. izdanje obeležio je šesnaesti izbor za WebTop 50. U hardverskom segmentu dominiraju tableti – tu su najnoviji Windows 8 i Android modeli. Za ljubitelje akcije pogledali smo specijalizobvani Sony kamkorder Action Cam. Ljubiteljima softvera namenjen je prvi pregled mogućnosti novog Word-a 2013, a poslovni korisnici uživaće u detaljnom pregledu rešenja za sigurnost I backup podataka…PCPress-196-cover

PCPress-196-content_0150 najinternetsantnijih

Ima li života van Facebook‑a? Autori brojnih Web prezentacija veruju da ima, pa i domaći Internet iz godine u godinu raste, kako brojem sajtova, tako i njihovim kvalitetom. Došlo je vreme da po šesnaesti put izaberemo 50 najboljih sajtova, dajući reč i našim čitaocima.

PCPress-196-content_02Windows tableti: I posao i zadovoljstvo

Tableti zasnovani na platformi Windows RT pojavili su se u prodavnicama, uz obećanje da ovi računari više ne služe samo za zabavu, već i za posao. Testirali smo prve kandidate za vašu dnevnu i radnu sobu.

PCPress-196-content_03Word 2013: Reči u oblaku

Pregled novog izdanja Office‑a počinjemo od aplikacije koja nekako uvek ostane u senci drugih iz ovog Microsoft‑ovog paketa za poslovnu produktivnost. I drugi programi donose novitete, ali nijedan od njih ne dostiže popularnost Word‑a. Dakle, Microsoft Word 2013…

PCPress-196-content_04Sony Action Cam

Sony Action Cam je kamera namenjena snimanju dinamičnih akcionih scena, a pri tome i odličan dokaz da Sony razume razne koncepte i da, sledeći ih, ume da napravi kvalitetne uređaje. A i da vam proda razne dodatke…

PCPress-196-content_05Samsung ATIV Smart PC

Samsung je predstavio svoju viziju kombinovanja tableta i notebook‑a – stigao je ATIV Smart PC. Da vidimo jesu li njegovi konstruktori uspeli da izdvoje najbolje iz ova dva sveta koja se dodiruju… sve češće i bukvalno.

PCPress-196-content_06Genius audio škorpioni

Genius se serijom proizvoda označenim amblemom škorpiona obraća tržištu zahtevnijih korisnika. Pred nama su se našla tri interesantna seta zvučnika iz serije GX Gaming – da vidimo kako su se pokazali.

PCPress-196-content_07Kuda idu digitalni fontovi

Ogromna količina teksta koji se čita na računaru, smartfonu ili tabletu i sve veće rezolucije ekrana doveli su do fundamentalnih promena na nivou fontova. Kako se snalaze Windows 8, Android i iOS/OS X?

PCPress-196-content_08SBB: Odložena televizija

Digitalizacijom kablovske TV dobili smo stotine kanala, ali se način na koji uživamo u televiziji nije promenio. Sada je SBB ponudio mogućnost da gledamo i ono što smo propustili.

PCPress-196-content

Facebook komentari: