ERP 2024

PC Press 199 u prodaji

Na testu je bilo 30 fotoaparata za predstojeće leto, pa vas pozivamo da izaberete svog favorita, napravite lepu fotografiju s vašim omiljnim časopisom i osvojite neku od nagrada na konkursu povodom jubilarnog, 200. broja….

Tu je i neizbežni Samsung Galaxy S IV kojim ćete upravljati i pogledom, Intel-ova mala kutijica koja je možda vaš sledeći kućbi računar, a od softvera, analiziramo novi Outlook 2013 i AutoCAD 2014.

Pišemo detaljno o PayPal sistemu: kako do naloga i kako ga koristiti. Radoznali će saznati da li ima dobitaka od vezivanja SSD diskova u RAID, a zaposlenima pomažemo da od kuće rade – kao da su na poslu…

pc-199-cover

pc-199-content_00Pamet iza objektiva: Veliki test foto‑aparata

Sve bolja i jeftinija optika, CMOS senzori u kompaktnoj klasi i, naročito, unapređenja softvera i uvođenje „pametnih“ režima učinili su da praktično svaka fotografija koju napravite dobro ispadne, pod uslovom da vam je u rukama neki od modernih foto‑aparata. To ipak ne znači da je svejedno koji ćete model izabrati – detaljno smo testirali 30 primamljivih alternativa.

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

pc-199-content_01Outlook 2013: Nova centrala za komunikaciju

Uz svu popularnost društvenih mreža, za poslovnu komunikaciju se i dalje primarno koristi e‑mail. A ako želite da budete i dobro organizovani, jednostavni e‑mail klijent vam nije dovoljan. Outlook je mnogo više od e‑mail klijenta, naročito u verziji 2013.

pc-199-content_02PayPal stigao, šta sad

Od 9. aprila ove godine korisnicima u Srbiji je pristupačno plaćanje preko PayPal‑a. Mala pogodnost ili ulazak u novu eru e‑commerce‑a? Krenimo redom…

pc-199-content_03NUC: Intel‑ova sledeća kutija

Računari se danas pakuju u više formi nego ikada. Osim desktop i laptop računara, sada imamo tablete, ultrabook‑ove, convertible računare… Intel sada nudi barebone PC ambiciozno nazvan NUC, Next Unit of Computing.

pc-199-content_04Upravljanje pogledom

Samsung Galaxy S IV preti da potuče sve rekorde prethodnika. Tanak, lak, brz, s karakteristikama koje ga čine još pametnijim, smartfon je postao želja ljubitelja novih tehnologija. „Brzinski“ smo ga testirali…

pc-199-content_05SSD u RAID‑u

U doba hard‑diskova koristili smo RAID da povećamo brzinu pristupa. Onda nas je SSD tehnologija podigla na sledeću stepenicu, ali brzine nikad dosta… možemo li uključiti dva SSD‑a u RAID?

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

pc-199-content_06Udaljena radna površina

Kako pristupiti računaru u firmi sa kućnog PC-ja? Kako iz sveta doći do svoje kućne mreže? Mnogo je rešenja koja to omogućavaju, ali da vidimo kako se udaljeni pristup obezbeđuje iz samog Windows‑a.

pc-199-content_08AutoCAD 2014: Slike iz oblaka

Krajem marta Autodesk je predstavio AutoCAD 2014. Konstantna evolucija vodećeg CAD paketa i dalje stremi naviše… u ovom slučaju, prema oblacima. Obratili su pažnju i na zemlju, odnosno na geolociranje.

pc-199-content

Facebook komentari:

1 thoughts on “PC Press 199 u prodaji

Comments are closed.